Nabeschouwing Admira - Salzburg (1-1) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 1 december 2019 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Admira het zondag 1 december 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in BSFZ-Arena in Maria Enzersdorf.

Via de Admira - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Admira - Salzburg (1-1)

De Tipico Bundesliga 2019/2020 wedstrijd tussen Admira en Salzburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door S. Bakis, waarmee Admira met 1-0 de leiding nam. Salzburg kwam na 77 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Hwang Hee-Chan, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Admira - Salzburg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Admira - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Admira Doelpunt S. Bakis met assist van R. Kerschbaum Admira 1-0
40' Wissel Salzburg Wissel M. Pongracic voor J. Onguene Salzburg
46' Wissel Salzburg Wissel E. B. Haaland voor E. Mwepu Salzburg
56' Gele kaart Admira Gele kaart voor C. Schosswendter Admira
59' Gele kaart Admira Gele kaart voor E. Aiwu Admira
60' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor T. Minamino Salzburg
67' Wissel Salzburg Wissel M. Okugawa voor D. Szoboszlai Salzburg
77' Doelpunt Salzburg Doelpunt Hwang Hee-Chan Salzburg 1-1
80' Wissel Admira Wissel S. Paintsil voor S. Bakis Admira
85' Wissel Admira Wissel D. Toth voor C. Schosswendter Admira
92' Wissel Admira Wissel M. Kadlec voor K. Pusch Admira
94' Gele kaart Admira Gele kaart voor A. Leitner Admira
Video hoogtepunten en samenvatting Admira - Salzburg
Opstellingen Admira - Salzburg
De opstellingen van Admira en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Admira gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.
Voorbeschouwing Admira - Salzburg

Admira en Salzburg treffen elkaar in de 16e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rene Eisner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Admira en Salzburg in de Tipico Bundesliga vond plaats op 25 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide teams is Salzburg favoriet. 21 keer wist de ploeg van Admira te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Admira. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Admira 3
Winst Salzburg 21
Gelijkspel 7
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Admira op een 12e positie staat, terwijl we Salzburg terugvinden op de 1e plaats.