Nabeschouwing Admira - Sturm Graz (2-3) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Admira het zaterdag 15 september 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in BSFZ-Arena in Maria Enzersdorf.

Via de Admira - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Admira - Sturm Graz (2-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Admira en Sturm Graz is onder leiding van scheidsrechter Dieter Muckenhammer geëindigd in een 2-3 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door P. Zulj, waarmee Sturm Graz met 0-1 de leiding nam. Admira kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Paintsil, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette P. Soiri zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Admira de leiding in de wedstrijd nam.

In de 66e minuut moest Admira verder met een man minder, nadat M. Jakoliš een tweede gele kaart kreeg. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat P. Hosiner van Sturm Graz de 2-2 maakte in de 72e minuut. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Sturm Graz dat via M. Lackner nogmaals wist te scoren en daarmee op een 2-3 voorsprong kwam in de 86e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Dieter Muckenhammer bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Sturm Graz.

LIVE Admira - Sturm Graz 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Admira - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt P. Zulj met assist van P. Huspek Sturm Graz 0-1
24' Doelpunt Admira Doelpunt S. Paintsil Admira 1-1
46' Wissel Admira Wissel S. Bakış voor M. Hjulmand Admira
53' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor A. Avlonitis Sturm Graz
57' Wissel Sturm Graz Wissel M. Pink voor O. Kiteishvili Sturm Graz
58' Doelpunt Admira Doelpunt P. Soiri Admira 2-1
61' Wissel Sturm Graz Wissel S. Lovric voor A. Avlonitis Sturm Graz
65' Gele kaart Admira Gele kaart voor M. Jakoliš Admira
66' Tweede gele kaart Admira Tweede gele kaart voor M. Jakoliš Admira
68' Wissel Admira Wissel D. Starkl voor S. Paintsil Admira
70' Wissel Sturm Graz Wissel P. Hosiner voor T. Schrammel Sturm Graz
72' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt P. Hosiner met assist van L. Grozurek Sturm Graz 2-2
86' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt M. Lackner met assist van L. Grozurek Sturm Graz 2-3
88' Gele kaart Admira Gele kaart voor M. Maier Admira
89' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor L. Grozurek Sturm Graz
89' Wissel Admira Wissel M. Sahanek voor M. Maier Admira
Video hoogtepunten en samenvatting Admira - Sturm Graz
Opstellingen Admira - Sturm Graz
De opstellingen van Admira en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Admira gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.