Nabeschouwing Admira - Wattens (3-1) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 5 oktober 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Admira het zaterdag 5 oktober 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wattens. De wedstrijd wordt gespeeld in BSFZ-Arena in Maria Enzersdorf.

Via de Admira - Wattens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Admira - Wattens (3-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Admira en Wattens is onder leiding van scheidsrechter Rene Eisner geëindigd in een 3-1 overwinning voor Admira. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door K. Yeboah, waarmee WSG Tirol met 0-1 de leiding nam. Admira kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Bakis, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 37e minuut zette S. Bakis zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Admira de leiding in de wedstrijd nam.

Na 42 minuten werd de voorsprong voor Admira vergroot nadat K. Pusch de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Admira.

LIVE Admira - Wattens 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Admira - Wattens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt K. Yeboah met assist van F. Adjei WSG Tirol 0-1
18' Doelpunt Admira Doelpunt S. Bakis met assist van C. Schosswendter Admira 1-1
37' Doelpunt Admira Doelpunt S. Bakis met assist van R. Kerschbaum Admira 2-1
41' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor K. Yeboah WSG Tirol
42' Doelpunt Admira Doelpunt K. Pusch Admira 3-1
45' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor F. Rieder WSG Tirol
46' Wissel WSG Tirol Wissel S. Santin voor J. Golles WSG Tirol
46' Wissel WSG Tirol Wissel C. Walch voor F. Rieder WSG Tirol
48' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor D. Gugganig WSG Tirol
70' Gele kaart Admira Gele kaart voor L. Lukacevic Admira
73' Wissel WSG Tirol Wissel F. Toplitsch voor D. Gugganig WSG Tirol
78' Wissel Admira Wissel E. Hoffer voor S. Bakis Admira
81' Wissel Admira Wissel M. Kadlec voor M. Maier Admira
Video hoogtepunten en samenvatting Admira - Wattens
Opstellingen Admira - Wattens
De opstellingen van Admira en Wattens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Admira gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Wattens zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.