Nabeschouwing Admira - Wolfsberger AC (0-3) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 27 juli 2019 - 17:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Admira het zaterdag 27 juli 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wolfsberger AC. De wedstrijd wordt gespeeld in BSFZ-Arena in Maria Enzersdorf.

Via de Admira - Wolfsberger AC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Admira - Wolfsberger AC (0-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Admira en Wolfsberger AC is onder leiding van scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca geëindigd in een 0-3 overwinning voor Wolfsberger AC. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door S. Weissman, waarmee Wolfsberger AC met 0-1 de leiding nam. Wolfsberger AC vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Weissman op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut volgde een derde treffer van Wolfsberger AC, waarmee D. Niangbo zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca, waardoor Wolfsberger AC dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Admira - Wolfsberger AC
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
10
15
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
134
137
Gevaarlijke aanvallen
70
91
Passes
333
438
Overtredingen
13
15
Buitenspel
4
4
Corners
3
5
Wissels
3
3
LIVE Admira - Wolfsberger AC 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Admira - Wolfsberger AC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor N. Rnic Wolfsberger AC
34' Gele kaart Admira Gele kaart voor F. Strauss Admira
43' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt S. Weissman met assist van M. Liendl Wolfsberger AC 0-1
46' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Ritzmaier Wolfsberger AC
47' Gele kaart Admira Gele kaart voor R. Kerschbaum Admira
55' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt S. Weissman met assist van M. Liendl Wolfsberger AC 0-2
59' Wissel Wolfsberger AC Wissel D. Niangbo voor S. Weissman Wolfsberger AC
64' Wissel Admira Wissel S. Paintsil voor R. Kerschbaum Admira
67' Gele kaart Admira Gele kaart voor D. Toth Admira
71' Wissel Wolfsberger AC Wissel C. Wernitznig voor M. A. Schmerbock Wolfsberger AC
74' Wissel Admira Wissel S. Bakis voor S. Bauer Admira
76' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt D. Niangbo met assist van C. Wernitznig Wolfsberger AC 0-3
82' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor R. Schmid Wolfsberger AC
85' Wissel Wolfsberger AC Wissel A. Schmidt voor M. Ritzmaier Wolfsberger AC
87' Wissel Admira Wissel P. Petlach voor D. Starkl Admira
Video hoogtepunten en samenvatting Admira - Wolfsberger AC
Opstellingen Admira - Wolfsberger AC
De opstellingen van Admira en Wolfsberger AC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Admira gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Wolfsberger AC zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Wissels Admira
# Speler Pos.
30 Christoph Haas K
23 Pascal Petlach V
37 Leonardo Lukacevic V
22 Marcus Maier M
20 Marco Kadlec M
11 Sinan Bakış A
21 Seth Paintsil A
Formatie 4-3-1-2
Voorbeschouwing Admira - Wolfsberger AC

Admira en Wolfsberger AC treffen elkaar in de 1e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Tipico Bundesliga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Admira en Wolfsberger AC in de Tipico Bundesliga vond plaats op 17 maart 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Admira favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Wolfsberger AC slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Admira 10
Winst Wolfsberger AC 9
Gelijkspel 7
Totaal 26

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Admira - Wolfsberger AC Opstelling Admira Opstelling Wolfsberger AC Live Admira - Wolfsberger AC Live Admira - Wolfsberger AC kijken Admira - Wolfsberger AC kijken Live Admira - Wolfsberger AC stream Admira - Wolfsberger AC Fox Sports Nabeschouwing Admira - Wolfsberger AC Uitslag Admira - Wolfsberger AC Statistieken Admira - Wolfsberger AC Tipico Bundesliga 2019/2020 Admira - Wolfsberger AC wedden Admira - Wolfsberger AC gokken Admira - Wolfsberger AC Unibet