Nabeschouwing Austria Wien - St. Pölten (0-0) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 7 maart 2020 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Austria Wien het zaterdag 7 maart 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen St. Pölten. De wedstrijd wordt gespeeld in Epet Arena in Prague.

Via de Austria Wien - St. Pölten live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - St. Pölten (0-0)

De Tipico Bundesliga 2019/2020 wedstrijd tussen Austria Wien en St. Pölten geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Austria Wien dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sebastian Gishamer niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Austria Wien - St. Pölten 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - St. Pölten teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor P. Pentz Austria Wien
25' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor D. Hofbauer St. Pölten
47' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor S. Stangl St. Pölten
55' Wissel St. Pölten Wissel I. Ouedraogo voor C. Burke St. Pölten
58' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor P. Wimmer Austria Wien
66' Wissel St. Pölten Wissel N. Gorzel voor D. Luxbacher St. Pölten
73' Wissel Austria Wien Wissel B. Pichler voor M. Sax Austria Wien
74' Wissel St. Pölten Wissel N. Meister voor Pak Kwang-Ryong St. Pölten
79' Wissel Austria Wien Wissel A. Grunwald voor P. Wimmer Austria Wien
82' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor G. Davies St. Pölten
87' Wissel Austria Wien Wissel B. Edomwonyi voor D. Fitz Austria Wien
88' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor I. Ouedraogo St. Pölten
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - St. Pölten
Opstellingen Austria Wien - St. Pölten
De opstellingen van Austria Wien en St. Pölten zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en St. Pölten zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Austria Wien - St. Pölten

Austria Wien en St. Pölten treffen elkaar in de 22e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sebastian Gishamer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Austria Wien en St. Pölten in de Tipico Bundesliga vond plaats op 20 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Austria Wien favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl St. Pölten slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Austria Wien 6
Winst St. Pölten 4
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Austria Wien op een 7e positie staat, terwijl we St. Pölten terugvinden op de 12e plaats.