Nabeschouwing Hartberg - Admira (4-1) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 3 augustus 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Hartberg het zaterdag 3 augustus 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Admira. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Admira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Admira (4-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en Admira is onder leiding van scheidsrechter Josef Spurny geëindigd in een 4-1 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Hartberg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van D. Tadic. Hartberg vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Kainz op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Hartberg, waarmee D. Tadic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Hartberg geen gas terug, waardoor in de 76e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van R. Rep. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 77e minuut wist S. Bakis namens Admira de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Josef Spurny en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Hartberg.

LIVE Hartberg - Admira 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Admira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Hartberg Doelpunt D. Tadic met assist van J. Dossou Hartberg 1-0
7' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor T. Kainz Hartberg
17' Doelpunt Hartberg Doelpunt T. Kainz met assist van J. Dossou Hartberg 2-0
48' Gele kaart Admira Gele kaart voor D. Starkl Admira
52' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor J. Dossou Hartberg
61' Gele kaart Admira Gele kaart voor E. Aiwu Admira
64' Doelpunt Hartberg Doelpunt D. Tadic met assist van R. Rep Hartberg 3-0
64' Wissel Hartberg Wissel J. Heil voor D. Tadic Hartberg
69' Wissel Admira Wissel R. Kerschbaum voor D. Toth Admira
72' Wissel Admira Wissel S. Bakis voor M. Spasic Admira
76' Doelpunt Hartberg Doelpunt R. Rep met assist van S. Rakowitz Hartberg 4-0
77' Doelpunt Admira Doelpunt S. Bakis met assist van D. Starkl Admira 4-1
79' Wissel Hartberg Wissel T. Ostrak voor J. Dossou Hartberg
87' Wissel Hartberg Wissel B. Nimaga voor S. Rakowitz Hartberg
88' Gele kaart Admira Gele kaart voor F. Menig Admira
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Admira
Opstellingen Hartberg - Admira
De opstellingen van Hartberg en Admira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Admira zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.