Nabeschouwing Hartberg - Austria Wien (2-2) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 25 augustus 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Hartberg het zondag 25 augustus 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Austria Wien (2-2)

De Tipico Bundesliga 2019/2020 wedstrijd tussen Hartberg en Austria Wien geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door R. Rep, waarmee Hartberg met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van C. Klem zorgde ervoor dat Austria Wien op 1-1 kwam te staan in de 51e minuut. In de 67e minuut zette C. Monschein zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Austria Wien de leiding in de wedstrijd nam.

In de 75e minuut werd E. Palmer-Brown van Austria Wien met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Austria Wien het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Hartberg kreeg een penalty toegewezen in de 78e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond D. Tadic die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 1-2 tussenstand op het scorebord bleef staan. In de 81e werkte F. Klein de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 2-2 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Hartberg - Austria Wien 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor T. Ebner Austria Wien
35' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor R. Rep Hartberg
45' Doelpunt Hartberg Doelpunt R. Rep met assist van C. Klem Hartberg 1-0
51' Eigen doelpunt Austria Wien Eigen doelpunt C. Klem Austria Wien 1-1
64' Wissel Austria Wien Wissel M. Sax voor D. Fitz Austria Wien
67' Doelpunt Austria Wien Doelpunt C. Monschein Austria Wien 1-2
71' Wissel Hartberg Wissel T. Ostrak voor J. Dossou Hartberg
75' Rode kaart Austria Wien Rode kaart voor E. Palmer-Brown Austria Wien
78' Penalty gemist Hartberg Penalty gemist D. Tadic Hartberg
81' Eigen doelpunt Hartberg Eigen doelpunt F. Klein Hartberg 2-2
82' Wissel Hartberg Wissel L. Ried voor S. Rakowitz Hartberg
84' Wissel Austria Wien Wissel B. Edomwonyi voor C. Monschein Austria Wien
85' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor L. Ried Hartberg
86' Wissel Austria Wien Wissel S. Zwierschitz voor A. Grunwald Austria Wien
92' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Sax Austria Wien
93' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor B. Edomwonyi Austria Wien
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Austria Wien
Opstellingen Hartberg - Austria Wien
De opstellingen van Hartberg en Austria Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Austria Wien zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.