Nabeschouwing Hartberg - LASK Linz (1-2) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 6 oktober 2019 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Hartberg het zondag 6 oktober 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen LASK Linz. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - LASK Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - LASK Linz (1-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en LASK Linz is onder leiding van scheidsrechter Walter Altmann geëindigd in een 1-2 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 14e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg T. Goiginger van LASK Linz via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 55 minuten was het T. Ostrak die Hartberg op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte R. Ranftl namens LASK Linz in de 65e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 69e minuut was het LASK Linz dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van P. Michorl, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Walter Altmann, waardoor LASK Linz dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hartberg - LASK Linz 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - LASK Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor B. Nimaga Hartberg
13' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor A. Lienhart Hartberg
14' Penalty gemist LASK Linz Penalty gemist T. Goiginger LASK Linz
55' Wissel Hartberg Wissel J. Heil voor J. Dossou Hartberg
55' Doelpunt Hartberg Doelpunt T. Ostrak met assist van C. Klem Hartberg 1-0
56' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor A. Schlager LASK Linz
61' Wissel LASK Linz Wissel J. Klauss voor M. Raguz LASK Linz
61' Wissel LASK Linz Wissel S. Tetteh voor T. Goiginger LASK Linz
65' Doelpunt LASK Linz Doelpunt R. Ranftl met assist van S. Tetteh LASK Linz 1-1
67' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor P. Wiesinger LASK Linz
69' Wissel Hartberg Wissel L. Ried voor T. Ostrak Hartberg
69' Doelpunt LASK Linz Doelpunt P. Michorl met assist van R. Ranftl LASK Linz 1-2
82' Wissel LASK Linz Wissel T. Sabitzer voor G. Trauner LASK Linz
82' Wissel Hartberg Wissel S. Gotal voor D. Cancola Hartberg
85' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor J. Heil Hartberg
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - LASK Linz
Opstellingen Hartberg - LASK Linz
De opstellingen van Hartberg en LASK Linz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en LASK Linz zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.