Nabeschouwing Hartberg - Mattersburg (4-2) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Hartberg het zaterdag 11 augustus 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Mattersburg. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Mattersburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Mattersburg (4-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en Mattersburg is onder leiding van scheidsrechter Walter Altmann geëindigd in een 4-2 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Hartberg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Z. Sanogo. Mattersburg kwam in de 5e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Kvasina, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 31e minuut was de ideale kans voor Mattersburg om te scoren. J. Ertlthaler was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de 33e minuut was het Hartberg dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van F. Flecker. Na 38 minuten werd de voorsprong voor Hartberg vergroot nadat M. Kuster de 3-1 wist te scoren. In de 62e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het M. Blauensteiner die namens Hartberg het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 70e minuut was het Mattersburg dat via Jefté Betancor de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Walter Altmann en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Hartberg.

LIVE Hartberg - Mattersburg 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Mattersburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Hartberg Doelpunt Z. Sanogo met assist van M. Huber Hartberg 1-0
5' Doelpunt Mattersburg Doelpunt M. Kvasina met assist van A. Höller Mattersburg 1-1
31' Penalty gemist Mattersburg Penalty gemist J. Ertlthaler Mattersburg
33' Doelpunt Hartberg Doelpunt F. Flecker met assist van Y. Diarra Hartberg 2-1
38' Doelpunt Hartberg Doelpunt M. Kuster Hartberg 3-1
54' Wissel Mattersburg Wissel Jefté Betancor voor A. Gruber Mattersburg
59' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor R. Renner Mattersburg
62' Doelpunt Hartberg Doelpunt M. Blauensteiner met assist van R. Rep Hartberg 4-1
65' Wissel Mattersburg Wissel P. Bürger voor J. Ertlthaler Mattersburg
67' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor P. Salomon Mattersburg
69' Wissel Hartberg Wissel M. Holzer voor D. Tadic Hartberg
70' Doelpunt Mattersburg Doelpunt Jefté Betancor met assist van A. Höller Mattersburg 4-2
77' Wissel Mattersburg Wissel F. Hart voor D. Kerschbaumer Mattersburg
81' Wissel Hartberg Wissel T. Rotter voor Z. Sanogo Hartberg
94' Wissel Hartberg Wissel C. Ilic voor R. Rep Hartberg
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Mattersburg
Opstellingen Hartberg - Mattersburg
De opstellingen van Hartberg en Mattersburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Mattersburg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.