Nabeschouwing Hartberg - Rapid Wien (3-0) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 20 oktober 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Hartberg het zaterdag 20 oktober 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Rapid Wien (3-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en Rapid Wien is onder leiding van scheidsrechter Dieter Muckenhammer geëindigd in een 3-0 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door F. Sittsam, waarmee Hartberg met 1-0 de leiding nam. Hartberg vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Tadic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut volgde een derde treffer van Hartberg, waarmee F. Flecker zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dieter Muckenhammer, waardoor Hartberg dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hartberg - Rapid Wien 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Hartberg Doelpunt F. Sittsam met assist van F. Flecker Hartberg 1-0
17' Doelpunt Hartberg Doelpunt D. Tadic met assist van I. Ljubic Hartberg 2-0
46' Wissel Rapid Vienna Wissel A. Ivan voor C. Knasmüllner Rapid Vienna
56' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor I. Ljubic Hartberg
65' Wissel Hartberg Wissel Z. Sanogo voor D. Tadic Hartberg
65' Doelpunt Hartberg Doelpunt F. Flecker met assist van Z. Sanogo Hartberg 3-0
72' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Thurnwald voor A. Pavlović Rapid Vienna
77' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor S. Schwab Rapid Vienna
81' Wissel Hartberg Wissel C. Ilic voor C. Kröpfl Hartberg
89' Wissel Hartberg Wissel T. Rotter voor R. Rep Hartberg
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Rapid Wien
Opstellingen Hartberg - Rapid Wien
De opstellingen van Hartberg en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.