Nabeschouwing Hartberg - Rapid Wien (2-2) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 23 februari 2020 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Hartberg het zondag 23 februari 2020 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Rapid Wien (2-2)

De Tipico Bundesliga 2019/2020 wedstrijd tussen Hartberg en Rapid Wien geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van F. Luckeneder zette Rapid Vienna op een 0-1 voorsprong in de 40e minuut van de wedstrijd. Hartberg kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Rep, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette F. Luckeneder zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hartberg de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Rapid Vienna nadat E. Kara in de 93e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Hartberg - Rapid Wien 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Wissel Hartberg Wissel L. Ried voor M. Lema Hartberg
40' Eigen doelpunt Rapid Vienna Eigen doelpunt F. Luckeneder Rapid Vienna 0-1
45' Doelpunt Hartberg Doelpunt R. Rep Hartberg 1-1
49' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor D. Rapid Vienna
61' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor R. Rep Hartberg
63' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Fountas voor K. Kitagawa Rapid Vienna
70' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor B. Nimaga Hartberg
72' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Schick voor T. Murg Rapid Vienna
74' Doelpunt Hartberg Doelpunt F. Luckeneder Hartberg 2-1
81' Wissel Rapid Vienna Wissel E. Kara voor C. Knasmullner Rapid Vienna
84' Wissel Hartberg Wissel S. Gotal voor D. Tadic Hartberg
91' Wissel Hartberg Wissel T. Rotter voor J. Dossou Hartberg
92' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor E. Kara Rapid Vienna
93' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt E. Kara Rapid Vienna 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Rapid Wien
Opstellingen Hartberg - Rapid Wien
De opstellingen van Hartberg en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.