Nabeschouwing Hartberg - Rheindorf Altach (2-1) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Hartberg het zaterdag 15 september 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rheindorf Altach. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Rheindorf Altach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Rheindorf Altach (2-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en Rheindorf Altach is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 82e minuut door A. Grbic, waarmee Rheindorf Altach met 0-1 de leiding nam. Hartberg kwam in de 86e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Ljubic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut zette P. Siegl zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hartberg de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Harald Lechner, waardoor Hartberg dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hartberg - Rheindorf Altach 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Rheindorf Altach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor R. Rep Hartberg
39' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor A. Grbic Rheindorf Altach
52' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor E. Karic Rheindorf Altach
61' Wissel Hartberg Wissel F. Schubert voor D. Tadic Hartberg
63' Wissel Rheindorf Altach Wissel M. Fischer voor S. Kareem Rheindorf Altach
71' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Y. Diarra Hartberg
71' Wissel Rheindorf Altach Wissel S. Piesinger voor B. Prokopič Rheindorf Altach
78' Wissel Rheindorf Altach Wissel V. Müller voor L. Ngwat-Mahop Rheindorf Altach
81' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor V. Müller Rheindorf Altach
82' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt A. Grbic met assist van C. Gebauer Rheindorf Altach 0-1
84' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor F. Luckeneder Rheindorf Altach
85' Wissel Hartberg Wissel T. Rotter voor T. Kainz Hartberg
86' Doelpunt Hartberg Doelpunt I. Ljubic Hartberg 1-1
92' Doelpunt Hartberg Doelpunt P. Siegl met assist van F. Schubert Hartberg 2-1
95' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor R. Swete Hartberg
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Rheindorf Altach
Opstellingen Hartberg - Rheindorf Altach
De opstellingen van Hartberg en Rheindorf Altach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rheindorf Altach zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.