Nabeschouwing Hartberg - St. Pölten (3-2) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 7 december 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Hartberg het zaterdag 7 december 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen St. Pölten. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - St. Pölten live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - St. Pölten (3-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en St. Pölten is onder leiding van scheidsrechter Stefan Ebner geëindigd in een 3-2 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 17 minuten. D. Tadic maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Hartberg vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Hartberg vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Dossou op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het D. Schutz van St. Pölten die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

In de 80e minuut werd Luan van St. Pölten met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor St. Pölten het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 81 minuten werd de voorsprong voor Hartberg vergroot nadat T. Rotter de 3-1 wist te scoren. St. Pölten verkleinde in de 94e minuut de achterstand doordat Pak Kwang-Ryong de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Stefan Ebner bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Hartberg.

LIVE Hartberg - St. Pölten 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - St. Pölten teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Penalty Hartberg Penalty D. Tadic Hartberg 1-0
38' Doelpunt Hartberg Doelpunt J. Dossou Hartberg 2-0
46' Wissel St. Pölten Wissel D. Schutz voor R. Ljubicic St. Pölten
49' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor G. Davies St. Pölten
58' Wissel St. Pölten Wissel R. Gartler voor M. Ambichl St. Pölten
74' Wissel St. Pölten Wissel M. Haas voor S. Ingolitsch St. Pölten
75' Penalty St. Pölten Penalty D. Schutz St. Pölten 2-1
77' Wissel Hartberg Wissel T. Rotter voor D. Cancola Hartberg
80' Rode kaart St. Pölten Rode kaart voor Luan St. Pölten
81' Doelpunt Hartberg Doelpunt T. Rotter met assist van D. Tadic Hartberg 3-1
88' Wissel Hartberg Wissel L. Gabbichler voor J. Dossou Hartberg
93' Wissel Hartberg Wissel C. Kropfl voor L. Ried Hartberg
94' Doelpunt St. Pölten Doelpunt Pak Kwang-Ryong St. Pölten 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - St. Pölten
Opstellingen Hartberg - St. Pölten
De opstellingen van Hartberg en St. Pölten zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en St. Pölten zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.