Nabeschouwing Hartberg - St. Pölten (3-2) || Tipico Bundesliga

Zaterdag 7 december 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga neemt Hartberg het zaterdag 7 december 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen St. Pölten. De wedstrijd wordt gespeeld in Profertil Arena Hartberg in Hartberg.

Via de Hartberg - St. Pölten live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - St. Pölten (3-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en St. Pölten is onder leiding van scheidsrechter Stefan Ebner geëindigd in een 3-2 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 17 minuten. D. Tadic maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Hartberg vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Hartberg vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Dossou op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het D. Schutz van St. Pölten die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

In de 80e minuut werd Luan van St. Pölten met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor St. Pölten het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 81 minuten werd de voorsprong voor Hartberg vergroot nadat T. Rotter de 3-1 wist te scoren. St. Pölten verkleinde in de 94e minuut de achterstand doordat Pak Kwang-Ryong de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Stefan Ebner bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Hartberg.

Wedstrijdstatistieken Hartberg - St. Pölten
Goals
3
2
Balbezit
47%
53%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
12
13
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
112
125
Gevaarlijke aanvallen
72
77
Passes
393
430
Overtredingen
16
22
Buitenspel
0
3
Corners
1
3
Wissels
3
3
LIVE Hartberg - St. Pölten 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - St. Pölten teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Penalty Hartberg Penalty D. Tadic Hartberg 1-0
38' Doelpunt Hartberg Doelpunt J. Dossou Hartberg 2-0
46' Wissel St. Pölten Wissel D. Schutz voor R. Ljubicic St. Pölten
49' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor G. Davies St. Pölten
58' Wissel St. Pölten Wissel R. Gartler voor M. Ambichl St. Pölten
74' Wissel St. Pölten Wissel M. Haas voor S. Ingolitsch St. Pölten
75' Penalty St. Pölten Penalty D. Schutz St. Pölten 2-1
77' Wissel Hartberg Wissel T. Rotter voor D. Cancola Hartberg
80' Rode kaart St. Pölten Rode kaart voor Luan St. Pölten
81' Doelpunt Hartberg Doelpunt T. Rotter met assist van D. Tadic Hartberg 3-1
88' Wissel Hartberg Wissel L. Gabbichler voor J. Dossou Hartberg
93' Wissel Hartberg Wissel C. Kropfl voor L. Ried Hartberg
94' Doelpunt St. Pölten Doelpunt Pak Kwang-Ryong St. Pölten 3-2
Opstellingen Hartberg - St. Pölten
De opstellingen van Hartberg en St. Pölten zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en St. Pölten zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Markus Schopp
Basiselftal Hartberg
# Speler Pos.
1 Rene Swete K
4 Michael Huber V
32 Felix Luckeneder V
14 Christian Klem V
28 Jürgen Heil V
23 Tobias Kainz M
18 David Cancola M
20 Jodel Dossou M
9 Rajko Rep M
27 Lukas Ried M
24 Dario Tadic A
Formatie 3-4-1-2
Coach Alexander Schmidt
Wissels St. Pölten
# Speler Pos.
32 Thomas Vollnhofer K
23 Manuel Haas V
38 Christoph Messerer M
20 Daniel Schütz M
33 Issiaka Ouédraogo A
7 René Gartler A
9 Roope Riski A
Voorbeschouwing Hartberg - St. Pölten

Hartberg en St. Pölten treffen elkaar in de 17e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stefan Ebner en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hartberg en St. Pölten elkaar treffen in de Tipico Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Hartberg 0
Winst St. Pölten 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hartberg op een 6e positie staat, terwijl we St. Pölten terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Hartberg - St. Pölten Opstelling Hartberg Opstelling St. Pölten Live Hartberg - St. Pölten Live Hartberg - St. Pölten kijken Hartberg - St. Pölten kijken Live Hartberg - St. Pölten stream Hartberg - St. Pölten Fox Sports Nabeschouwing Hartberg - St. Pölten Uitslag Hartberg - St. Pölten Statistieken Hartberg - St. Pölten Tipico Bundesliga 2019/2020 Hartberg - St. Pölten wedden Hartberg - St. Pölten gokken Hartberg - St. Pölten Unibet