Nabeschouwing Hartberg - Sturm Graz (1-0) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 11 augustus 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Hartberg het zondag 11 augustus 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Sturm Graz (1-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en Sturm Graz is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 1-0 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 65 minuten. D. Tadic maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Hartberg vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 71e minuut kreeg D. Cancola van Hartberg voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Hartberg de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Hartberg uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Hartberg - Sturm Graz 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor B. Balaj Sturm Graz
22' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor D. Cancola Hartberg
44' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor C. Klem Hartberg
61' Wissel Sturm Graz Wissel C. Leitgeb voor M. Lema Sturm Graz
64' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor E. Sakic Sturm Graz
65' Penalty Hartberg Penalty D. Tadic Hartberg 1-0
68' Wissel Hartberg Wissel J. Heil voor S. Rakowitz Hartberg
71' Tweede gele kaart Hartberg Tweede gele kaart voor D. Cancola Hartberg
72' Wissel Sturm Graz Wissel E. Eze voor I. Ljubic Sturm Graz
77' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor T. Schrammel Sturm Graz
78' Wissel Hartberg Wissel T. Rotter voor D. Tadic Hartberg
82' Wissel Sturm Graz Wissel F. Koch voor T. Schrammel Sturm Graz
85' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor R. Rep Hartberg
85' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor J. Dominguez Sturm Graz
86' Wissel Hartberg Wissel S. Rasswalder voor J. Dossou Hartberg
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Sturm Graz
Opstellingen Hartberg - Sturm Graz
De opstellingen van Hartberg en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.