Nabeschouwing Hartberg - Wolfsberger AC (0-2) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 22 september 2019 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Hartberg het zondag 22 september 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsberger AC. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Wolfsberger AC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Wolfsberger AC (0-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en Wolfsberger AC is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 0-2 overwinning voor Wolfsberger AC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor F. Luckeneder in de 64e minuut, waardoor Hartberg met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 65e minuut voor dat Wolfsberger AC via M. Liendl op 0-1 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Wolfsberger AC via een goal van M. Novak in de 88e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Wolfsberger AC.

LIVE Hartberg - Wolfsberger AC 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Wolfsberger AC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Wissel Hartberg Wissel L. Ried voor S. Rakowitz Hartberg
40' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor R. Rep Hartberg
46' Wissel Wolfsberger AC Wissel A. Niangbo voor M. A. Schmerbock Wolfsberger AC
60' Wissel Hartberg Wissel T. Ostrak voor J. Dossou Hartberg
64' Rode kaart Hartberg Rode kaart voor F. Luckeneder Hartberg
65' Penalty Wolfsberger AC Penalty M. Liendl Wolfsberger AC 0-1
68' Wissel Hartberg Wissel S. Gotal voor D. Tadic Hartberg
69' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. Novak voor D. Baumgartner Wolfsberger AC
72' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor D. Cancola Hartberg
77' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor C. Klem Hartberg
82' Wissel Wolfsberger AC Wissel S. Sprangler voor M. Liendl Wolfsberger AC
88' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt M. Novak met assist van M. Ritzmaier Wolfsberger AC 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Wolfsberger AC
Opstellingen Hartberg - Wolfsberger AC
De opstellingen van Hartberg en Wolfsberger AC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolfsberger AC zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Hartberg - Wolfsberger AC

Hartberg en Wolfsberger AC treffen elkaar in de 8e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harald Lechner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hartberg en Wolfsberger AC in de Tipico Bundesliga vond plaats op 10 maart 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Hartberg favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Wolfsberger AC slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Hartberg 1
Winst Wolfsberger AC 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hartberg op een 6e positie staat, terwijl we Wolfsberger AC terugvinden op de 4e plaats.