Nabeschouwing LASK Linz - Admira (5-1) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt LASK Linz het zaterdag 10 november 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Admira. De wedstrijd wordt gespeeld in TGW Arena in Pasching.

Via de LASK Linz - Admira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LASK Linz - Admira (5-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen LASK Linz en Admira is onder leiding van scheidsrechter Walter Altmann geëindigd in een 5-1 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door D. Frieser, waarmee LASK Linz met 1-0 de leiding nam. LASK Linz vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Ullmann op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut volgde een derde treffer van LASK Linz, waarmee D. Frieser zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 66 minuten deed S. Bakış iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Admira werd verkleind tot 3-1. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 67e minuut nadat T. Goiginger namens LASK Linz de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 92e minuut en kwam op naam te staan van LASK Linz speler S. Tetteh, die daarmee tekende voor de 5-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Walter Altmann bij een 5-1 eindstand in het voordeel van LASK Linz.

LIVE LASK Linz - Admira 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LASK Linz - Admira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt LASK Linz Doelpunt D. Frieser met assist van P. Michorl LASK Linz 1-0
55' Doelpunt LASK Linz Doelpunt M. Ullmann met assist van T. Goiginger LASK Linz 2-0
62' Doelpunt LASK Linz Doelpunt D. Frieser LASK Linz 3-0
66' Doelpunt Admira Doelpunt S. Bakış met assist van W. Vorsager Admira 3-1
67' Doelpunt LASK Linz Doelpunt T. Goiginger met assist van D. Frieser LASK Linz 4-1
69' Wissel LASK Linz Wissel S. Tetteh voor T. Goiginger LASK Linz
70' Wissel Admira Wissel D. Toth voor L. Malicsek Admira
77' Wissel Admira Wissel D. Starkl voor M. Jakoliš Admira
77' Wissel LASK Linz Wissel F. Jamnig voor D. Frieser LASK Linz
80' Gele kaart Admira Gele kaart voor S. Zwierschitz Admira
84' Wissel Admira Wissel P. Schmidt voor S. Bakış Admira
84' Wissel LASK Linz Wissel F. Benko voor P. Michorl LASK Linz
92' Doelpunt LASK Linz Doelpunt S. Tetteh met assist van F. Benko LASK Linz 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting LASK Linz - Admira
Opstellingen LASK Linz - Admira
De opstellingen van LASK Linz en Admira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat LASK Linz gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Admira zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.