Nabeschouwing LASK Linz - Austria Wien (2-0) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 3 november 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt LASK Linz het zondag 3 november 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in TGW Arena in Pasching.

Via de LASK Linz - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LASK Linz - Austria Wien (2-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen LASK Linz en Austria Wien is onder leiding van scheidsrechter Rene Eisner geëindigd in een 2-0 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door R. Ranftl, waarmee LASK Linz met 1-0 de leiding nam. LASK Linz vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Filipovic op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor LASK Linz.

LIVE LASK Linz - Austria Wien 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LASK Linz - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt LASK Linz Doelpunt R. Ranftl LASK Linz 1-0
26' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Madl Austria Wien
56' Wissel LASK Linz Wissel J. Klauss voor M. Raguz LASK Linz
61' Wissel Austria Wien Wissel M. Sarkaria voor J. Jeggo Austria Wien
64' Doelpunt LASK Linz Doelpunt P. Filipovic met assist van P. Michorl LASK Linz 2-0
72' Wissel Austria Wien Wissel T. Ebner voor M. Madl Austria Wien
72' Wissel LASK Linz Wissel R. Renner voor R. Ranftl LASK Linz
78' Wissel Austria Wien Wissel B. Edomwonyi voor M. Sax Austria Wien
79' Wissel LASK Linz Wissel S. Tetteh voor D. Frieser LASK Linz
94' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor R. Renner LASK Linz
Video hoogtepunten en samenvatting LASK Linz - Austria Wien
Opstellingen LASK Linz - Austria Wien
De opstellingen van LASK Linz en Austria Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat LASK Linz gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Austria Wien zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing LASK Linz - Austria Wien

LASK Linz en Austria Wien treffen elkaar in de 13e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rene Eisner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen LASK Linz en Austria Wien in de Tipico Bundesliga vond plaats op 3 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor LASK Linz. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Austria Wien favoriet. 11 keer wist de ploeg van LASK Linz te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor LASK Linz. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst LASK Linz 9
Winst Austria Wien 11
Gelijkspel 5
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel LASK Linz op een 2e positie staat, terwijl we Austria Wien terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.