Nabeschouwing LASK Linz - Hartberg (5-1) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 1 maart 2020 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt LASK Linz het zondag 1 maart 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Raiffeisen Arena in Raisting.

Via de LASK Linz - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LASK Linz - Hartberg (5-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen LASK Linz en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Christopher Jäger geëindigd in een 5-1 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door C. Klem, waarmee Hartberg met 0-1 de leiding nam. In de 32e minuut kreeg D. Cancola van Hartberg voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Hartberg de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte J. Klauss namens LASK Linz in de 51e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 59e minuut was het LASK Linz dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van P. Michorl. Na 61 minuten werd de voorsprong voor LASK Linz vergroot nadat J. Klauss de 3-1 wist te scoren. In de 80e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het S. Tetteh die namens LASK Linz het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 89e minuut was het LASK Linz dat via J. Klauss de stand op 5-1 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Christopher Jäger bij een 5-1 eindstand in het voordeel van LASK Linz.

LIVE LASK Linz - Hartberg 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LASK Linz - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Hartberg Doelpunt C. Klem met assist van J. Heil Hartberg 0-1
9' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor D. Cancola Hartberg
9' Wissel LASK Linz Wissel T. Sabitzer voor M. Potzmann LASK Linz
10' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor J. Holland LASK Linz
19' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor M. Huber Hartberg
32' Tweede gele kaart Hartberg Tweede gele kaart voor D. Cancola Hartberg
51' Doelpunt LASK Linz Doelpunt J. Klauss met assist van S. Tetteh LASK Linz 1-1
59' Doelpunt LASK Linz Doelpunt P. Michorl met assist van T. Sabitzer LASK Linz 2-1
60' Wissel Hartberg Wissel J. Dossou voor D. Tadic Hartberg
61' Doelpunt LASK Linz Doelpunt J. Klauss met assist van D. Frieser LASK Linz 3-1
64' Wissel LASK Linz Wissel M. Wostry voor P. Filipovic LASK Linz
72' Wissel LASK Linz Wissel T. Goiginger voor T. Sabitzer LASK Linz
77' Wissel Hartberg Wissel T. Kainz voor L. Ried Hartberg
80' Doelpunt LASK Linz Doelpunt S. Tetteh met assist van P. Michorl LASK Linz 4-1
84' Wissel Hartberg Wissel L. Gabbichler voor C. Klem Hartberg
86' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor P. Michorl LASK Linz
89' Doelpunt LASK Linz Doelpunt J. Klauss met assist van J. Holland LASK Linz 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting LASK Linz - Hartberg
Opstellingen LASK Linz - Hartberg
De opstellingen van LASK Linz en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat LASK Linz gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Hartberg zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.