Nabeschouwing LASK Linz - Salzburg (2-2) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 22 september 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt LASK Linz het zondag 22 september 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in TGW Arena in Pasching.

Via de LASK Linz - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LASK Linz - Salzburg (2-2)

De Tipico Bundesliga 2019/2020 wedstrijd tussen LASK Linz en Salzburg geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. LASK Linz kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van T. Goiginger. LASK Linz vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Frieser op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 32e minuut wist Salzburg de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via P. Daka.

In de 75e minuut moest LASK Linz verder met een man minder, nadat P. Filipovic een tweede gele kaart kreeg. Na 90 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat P. Daka de 2-2 maakte namens Salzburg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE LASK Linz - Salzburg 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LASK Linz - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt LASK Linz Doelpunt T. Goiginger met assist van D. Frieser LASK Linz 1-0
17' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor E. Mwepu Salzburg
18' Doelpunt LASK Linz Doelpunt D. Frieser met assist van T. Goiginger LASK Linz 2-0
24' Wissel LASK Linz Wissel M. Potzmann voor R. Renner LASK Linz
32' Doelpunt Salzburg Doelpunt P. Daka met assist van E. Mwepu Salzburg 2-1
40' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor G. Trauner LASK Linz
47' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor P. Filipovic LASK Linz
57' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor P. Wiesinger LASK Linz
59' Wissel Salzburg Wissel E. B. Haland voor S. Prevljak Salzburg
70' Wissel Salzburg Wissel Z. Junuzovic voor A. Bernede Salzburg
75' Tweede gele kaart LASK Linz Tweede gele kaart voor P. Filipovic LASK Linz
76' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor P. Michorl LASK Linz
78' Wissel LASK Linz Wissel E. Pogatetz voor J. Klauss LASK Linz
80' Wissel Salzburg Wissel T. Minamino voor S. Koita Salzburg
81' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor T. Goiginger LASK Linz
82' Wissel LASK Linz Wissel S. Tetteh voor T. Goiginger LASK Linz
90' Doelpunt Salzburg Doelpunt P. Daka met assist van T. Minamino Salzburg 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting LASK Linz - Salzburg
Opstellingen LASK Linz - Salzburg
De opstellingen van LASK Linz en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat LASK Linz gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.