Nabeschouwing LASK Linz - St. Pölten (0-0) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 5 augustus 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt LASK Linz het zondag 5 augustus 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen St. Pölten. De wedstrijd wordt gespeeld in TGW Arena in Pasching.

Via de LASK Linz - St. Pölten live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LASK Linz - St. Pölten (0-0)

De Tipico Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen LASK Linz en St. Pölten geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. LASK Linz kreeg in de 60e minuut een strafschop toegekend, die door M. Ullmann werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Het was LASK Linz dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor LASK Linz, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Gerhard Grobelnik niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE LASK Linz - St. Pölten 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LASK Linz - St. Pölten teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor D. Luxbacher St. Pölten
60' Penalty gemist LASK Linz Penalty gemist M. Ullmann LASK Linz
62' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor R. Gartler St. Pölten
65' Wissel St. Pölten Wissel D. Hofbauer voor R. Ljubicic St. Pölten
73' Wissel St. Pölten Wissel Issiaka Ouédraogo voor Pak Kwang-Ryong St. Pölten
78' Wissel St. Pölten Wissel H. Balic voor R. Gartler St. Pölten
79' Wissel LASK Linz Wissel S. Tetteh voor Y. Otubanjo LASK Linz
86' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor C. Ramsebner LASK Linz
88' Wissel LASK Linz Wissel F. Jamnig voor R. Ranftl LASK Linz
90' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor G. Trauner LASK Linz
Video hoogtepunten en samenvatting LASK Linz - St. Pölten
Opstellingen LASK Linz - St. Pölten
De opstellingen van LASK Linz en St. Pölten zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat LASK Linz gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en St. Pölten zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing LASK Linz - St. Pölten

LASK Linz en St. Pölten treffen elkaar in de 2e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gerhard Grobelnik en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen LASK Linz en St. Pölten in de Tipico Bundesliga vond plaats op 14 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor LASK Linz. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is LASK Linz favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl St. Pölten slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst LASK Linz 4
Winst St. Pölten 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel LASK Linz op een 11e positie staat, terwijl we St. Pölten terugvinden op de 4e plaats.