Nabeschouwing Mattersburg - Austria Wien (1-5) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 11 augustus 2019 - 17:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Mattersburg het zondag 11 augustus 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Pappelstadion in Mattersburg.

Via de Mattersburg - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mattersburg - Austria Wien (1-5)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Mattersburg en Austria Wien is onder leiding van scheidsrechter Stefan Ebner geëindigd in een 1-5 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Austria Wien kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van C. Monschein. Austria Wien vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Monschein op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut volgde een derde treffer van Austria Wien, waarmee A. Grunwald zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Austria Wien geen gas terug, waardoor in de 58e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van D. Fitz. Na 78 minuten wist Mattersburg eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van A. Gruber bracht het de achterstand terug tot 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 83e minuut en kwam op naam te staan van Austria Wien speler C. Monschein, die daarmee tekende voor de 1-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Stefan Ebner en eindigde de wedstrijd dus met een 1-5 stand in het voordeel van Austria Wien.

Wedstrijdstatistieken Mattersburg - Austria Wien
Goals
1
5
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
12
17
Schoten op doel
3
9
Aanvallen
131
108
Gevaarlijke aanvallen
85
64
Passes
350
408
Overtredingen
16
16
Buitenspel
1
4
Corners
6
4
Wissels
3
3
LIVE Mattersburg - Austria Wien 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mattersburg - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Austria Wien Doelpunt C. Monschein met assist van J. Jeggo Austria Wien 0-1
7' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor A. Holler Mattersburg
38' Doelpunt Austria Wien Doelpunt C. Monschein met assist van D. Fitz Austria Wien 0-2
45' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor D. Fitz Austria Wien
46' Wissel Austria Wien Wissel A. Grunwald voor T. Ebner Austria Wien
46' Wissel Mattersburg Wissel A. Gruber voor S. Schimandl Mattersburg
51' Wissel Austria Wien Wissel V. Demaku voor M. Madl Austria Wien
56' Doelpunt Austria Wien Doelpunt A. Grunwald Austria Wien 0-3
58' Doelpunt Austria Wien Doelpunt D. Fitz met assist van C. Monschein Austria Wien 0-4
64' Wissel Mattersburg Wissel P. Burger voor M. Kvasina Mattersburg
78' Doelpunt Mattersburg Doelpunt A. Gruber met assist van R. Behounek Mattersburg 1-4
83' Doelpunt Austria Wien Doelpunt C. Monschein met assist van D. Fitz Austria Wien 1-5
84' Wissel Austria Wien Wissel B. Edomwonyi voor C. Monschein Austria Wien
86' Wissel Mattersburg Wissel A. Kuen voor C. Halper Mattersburg
Video hoogtepunten en samenvatting Mattersburg - Austria Wien
Opstellingen Mattersburg - Austria Wien
De opstellingen van Mattersburg en Austria Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mattersburg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Austria Wien zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Franz Ponweiser
Wissels Mattersburg
# Speler Pos.
13 Tino Casali K
5 Michael Lercher V
23 Julius Ertlthaler M
7 Fabian Miesenböck M
30 Andreas Kuen M
11 Andreas Gruber M
33 Patrick Bürger A
Formatie 4-3-1-2
Coach Christian Ilzer
Basiselftal Austria Wien
# Speler Pos.
13 Ivan Lucic K
17 Florian Klein V
30 Michael Madl V
8 Stephan Zwierschitz V
46 Johannes Handl V
15 Tarkan Serbest M
4 James Jeggo M
27 Thomas Ebner M
16 Dominik Prokop M
36 Dominik Fitz A
14 Christoph Monschein A
Voorbeschouwing Mattersburg - Austria Wien

Mattersburg en Austria Wien treffen elkaar in de 3e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stefan Ebner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mattersburg en Austria Wien in de Tipico Bundesliga vond plaats op 9 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mattersburg. Op basis van de afgelopen 46 duels tussen beide teams is Austria Wien favoriet. 29 keer wist de ploeg van Mattersburg te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Mattersburg. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Mattersburg 8
Winst Austria Wien 29
Gelijkspel 9
Totaal 46

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mattersburg op een 8e positie staat, terwijl we Austria Wien terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Mattersburg - Austria Wien Opstelling Mattersburg Opstelling Austria Wien Live Mattersburg - Austria Wien Live Mattersburg - Austria Wien kijken Mattersburg - Austria Wien kijken Live Mattersburg - Austria Wien stream Mattersburg - Austria Wien Fox Sports Nabeschouwing Mattersburg - Austria Wien Uitslag Mattersburg - Austria Wien Statistieken Mattersburg - Austria Wien Tipico Bundesliga 2019/2020 Mattersburg - Austria Wien wedden Mattersburg - Austria Wien gokken Mattersburg - Austria Wien Unibet