Nabeschouwing Mattersburg - Hartberg (2-1) || Tipico Bundesliga

Zondag 28 juli 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga neemt Mattersburg het zondag 28 juli 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Pappelstadion in Mattersburg.

Via de Mattersburg - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mattersburg - Hartberg (2-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Mattersburg en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Manuel Schüttengruber geëindigd in een 2-1 overwinning voor Mattersburg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Mattersburg - Hartberg
Goals
2
1
LIVE Mattersburg - Hartberg 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mattersburg - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Opstellingen Mattersburg - Hartberg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Mattersburg - Hartberg

Mattersburg en Hartberg treffen elkaar in de 1e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Schüttengruber en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Tipico Bundesliga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Mattersburg en Hartberg elkaar treffen in de Tipico Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Mattersburg 0
Winst Hartberg 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.

Tags
Mattersburg - Hartberg Opstelling Mattersburg Opstelling Hartberg Live Mattersburg - Hartberg Live Mattersburg - Hartberg kijken Mattersburg - Hartberg kijken Live Mattersburg - Hartberg stream Mattersburg - Hartberg Fox Sports Nabeschouwing Mattersburg - Hartberg Uitslag Mattersburg - Hartberg Statistieken Mattersburg - Hartberg Tipico Bundesliga 2019/2020 Mattersburg - Hartberg wedden Mattersburg - Hartberg gokken Mattersburg - Hartberg Unibet