Nabeschouwing Mattersburg - Sturm Graz (3-3) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 21 september 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Mattersburg het zaterdag 21 september 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in Pappelstadion in Mattersburg.

Via de Mattersburg - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mattersburg - Sturm Graz (3-3)

De Tipico Bundesliga 2019/2020 wedstrijd tussen Mattersburg en Sturm Graz geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Gruber, waarmee Mattersburg met 1-0 de leiding nam. Sturm Graz kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Avlonitis, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van P. Erhardt kwam Sturm Graz in de 24e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Mattersburg kreeg een penalty toegewezen in de 41e minuut, die werd genomen door P. Burger. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-2 op het scorebord bleef staan. Na 58 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat P. Burger de 2-2 maakte namens Mattersburg. Sturm Graz kwam op voorsprong nadat T. Rocher de 2-3 wist te maken na 79 minuten. Vlak voor het einde van de wedstrijd werd de stand tussen beide ploegen toch weer gelijk getrokken, nadat A. Gruber Mattersburg weer op 3-3 zette in de 92e minuut.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Josef Spurny bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Mattersburg - Sturm Graz 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mattersburg - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Mattersburg Doelpunt A. Gruber Mattersburg 1-0
21' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt A. Avlonitis met assist van K. Despodov Sturm Graz 1-1
24' Eigen doelpunt Sturm Graz Eigen doelpunt P. Erhardt Sturm Graz 1-2
40' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor O. Kiteishvili Sturm Graz
41' Penalty gemist Mattersburg Penalty gemist P. Burger Mattersburg
58' Doelpunt Mattersburg Doelpunt P. Burger met assist van C. Halper Mattersburg 2-2
68' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor N. Malic Mattersburg
71' Wissel Mattersburg Wissel F. Miesenbock voor C. Halper Mattersburg
72' Wissel Sturm Graz Wissel J. Jantscher voor S. Hierlander Sturm Graz
73' Wissel Mattersburg Wissel M. Kvasina voor P. Burger Mattersburg
79' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt T. Rocher met assist van T. Schrammel Sturm Graz 2-3
81' Wissel Sturm Graz Wissel I. Ljubic voor K. Despodov Sturm Graz
81' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor T. Mahrer Mattersburg
83' Wissel Mattersburg Wissel V. Olatunji voor P. Erhardt Mattersburg
85' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor P. Salomon Mattersburg
86' Wissel Sturm Graz Wissel P. Huspek voor T. Rocher Sturm Graz
92' Penalty Mattersburg Penalty A. Gruber Mattersburg 3-3
94' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor J. Dominguez Sturm Graz
95' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor J. Jantscher Sturm Graz
Video hoogtepunten en samenvatting Mattersburg - Sturm Graz
Opstellingen Mattersburg - Sturm Graz
De opstellingen van Mattersburg en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mattersburg gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.