Nabeschouwing Rapid Wien - Admira (2-0) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 28 oktober 2018 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Rapid Wien het zondag 28 oktober 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Admira. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Admira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Admira (2-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rapid Wien en Admira is onder leiding van scheidsrechter Alexander Harkam geëindigd in een 2-0 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door M. Sonnleitner, waarmee Rapid Vienna met 1-0 de leiding nam. Rapid Vienna vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Sonnleitner op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Rapid Wien.

LIVE Rapid Wien - Admira 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Admira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt M. Sonnleitner met assist van A. Pavlović Rapid Vienna 1-0
48' Wissel Admira Wissel P. Soiri voor M. Sahanek Admira
54' Gele kaart Admira Gele kaart voor S. Paintsil Admira
62' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt M. Sonnleitner met assist van M. Martic Rapid Vienna 2-0
68' Wissel Admira Wissel S. Bakış voor S. Paintsil Admira
72' Wissel Rapid Vienna Wissel D. Ljubicic voor S. Schwab Rapid Vienna
73' Gele kaart Admira Gele kaart voor L. Malicsek Admira
74' Gele kaart Admira Gele kaart voor P. Soiri Admira
78' Wissel Rapid Vienna Wissel D. Alar voor A. Pavlović Rapid Vienna
79' Wissel Admira Wissel S. Kalajdzic voor D. Toth Admira
90' Wissel Rapid Vienna Wissel J. Guillemenot voor A. Ivan Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Admira
Opstellingen Rapid Wien - Admira
De opstellingen van Rapid Wien en Admira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Admira zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rapid Wien - Admira

Rapid Wien en Admira treffen elkaar in de 12e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexander Harkam en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rapid Wien en Admira in de Tipico Bundesliga vond plaats op 29 juli 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rapid Wien. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide ploegen is Rapid Wien favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Admira slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rapid Wien 13
Winst Admira 8
Gelijkspel 8
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rapid Wien op een 9e positie staat, terwijl we Admira terugvinden op de 12e plaats.