Nabeschouwing Rapid Wien - Austria Wien (2-2) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 8 december 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Rapid Wien het zondag 8 december 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Austria Wien (2-2)

De Tipico Bundesliga 2019/2020 wedstrijd tussen Rapid Wien en Austria Wien geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Austria Wien kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van M. Sarkaria. Rapid Vienna kwam in de 4e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Schwab, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 39e minuut zette B. Pichler zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Austria Wien de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Ljubicic de 2-2 maakte voor Rapid Vienna.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Rapid Wien - Austria Wien 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Austria Wien Doelpunt M. Sarkaria met assist van C. Monschein Austria Wien 0-1
4' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt S. Schwab met assist van C. Knasmullner Rapid Vienna 1-1
39' Doelpunt Austria Wien Doelpunt B. Pichler met assist van M. Sarkaria Austria Wien 1-2
46' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Murg voor S. Grahovac Rapid Vienna
46' Wissel Rapid Vienna Wissel A. Hajdari voor M. Sonnleitner Rapid Vienna
61' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor C. Dibon Rapid Vienna
66' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Ullmann Rapid Vienna
68' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor C. Monschein Austria Wien
69' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt D. Ljubicic met assist van K. Arase Rapid Vienna 2-2
72' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor D. Ljubicic Rapid Vienna
80' Wissel Austria Wien Wissel T. Serbest voor B. Pichler Austria Wien
89' Wissel Austria Wien Wissel P. Wimmer voor D. Fitz Austria Wien
89' Wissel Austria Wien Wissel B. Edomwonyi voor C. Monschein Austria Wien
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Austria Wien
Opstellingen Rapid Wien - Austria Wien
De opstellingen van Rapid Wien en Austria Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Austria Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.