Nabeschouwing Rapid Wien - LASK Linz (1-2) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 24 augustus 2019 - 17:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Rapid Wien het zaterdag 24 augustus 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen LASK Linz. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - LASK Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - LASK Linz (1-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rapid Wien en LASK Linz is onder leiding van scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca geëindigd in een 1-2 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door M. Raguz, waarmee LASK Linz met 0-1 de leiding nam. Rapid Vienna kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Schobesberger, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 95e minuut zette M. Raguz zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee LASK Linz de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca, waardoor LASK Linz dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Rapid Wien - LASK Linz
Goals
1
2
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
10
19
Schoten op doel
1
6
Aanvallen
106
115
Gevaarlijke aanvallen
66
88
Passes
390
410
Overtredingen
8
11
Buitenspel
5
1
Corners
3
7
Wissels
3
3
LIVE Rapid Wien - LASK Linz 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - LASK Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Wissel Rapid Vienna Wissel S. Auer voor T. Schick Rapid Vienna
23' Doelpunt LASK Linz Doelpunt M. Raguz met assist van M. Potzmann LASK Linz 0-1
29' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Knoflach voor R. Strebinger Rapid Vienna
46' Wissel LASK Linz Wissel R. Renner voor M. Potzmann LASK Linz
47' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt P. Schobesberger met assist van M. Ullmann Rapid Vienna 1-1
53' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor T. Fountas Rapid Vienna
56' Wissel LASK Linz Wissel S. Tetteh voor T. Goiginger LASK Linz
63' Wissel LASK Linz Wissel E. Pogatetz voor P. Wiesinger LASK Linz
64' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor C. Dibon Rapid Vienna
75' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Kitagawa voor A. Badji Rapid Vienna
78' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor M. Wostry LASK Linz
95' Doelpunt LASK Linz Doelpunt M. Raguz met assist van J. Holland LASK Linz 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - LASK Linz
Opstellingen Rapid Wien - LASK Linz
De opstellingen van Rapid Wien en LASK Linz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en LASK Linz zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Dietmar Didi Kühbauer
Wissels Rapid Wien
# Speler Pos.
21 Tobias Knoflach K
24 Stephen Auer V
4 Mateo Barać V
15 Manuel Martic M
28 Christoph Knasmüllner M
49 Nicholas Wunsch M
32 Koya Kitagawa A
Formatie 3-4-3
Coach Valérien Ismaël
Wissels LASK Linz
# Speler Pos.
36 Thomas Gebauer K
4 Emanuel Pogatetz V
7 Rene Renner M
19 Valentino Müller M
20 Samuel Tetteh Kotoko A
33 Thomas Sabitzer A
14 Yusuf Otubanjo A
Voorbeschouwing Rapid Wien - LASK Linz

Rapid Wien en LASK Linz treffen elkaar in de 5e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rapid Wien en LASK Linz in de Tipico Bundesliga vond plaats op 25 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor LASK Linz. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Rapid Wien favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl LASK Linz slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rapid Wien 11
Winst LASK Linz 5
Gelijkspel 5
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rapid Wien op een 4e positie staat, terwijl we LASK Linz terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rapid Wien - LASK Linz Opstelling Rapid Wien Opstelling LASK Linz Live Rapid Wien - LASK Linz Live Rapid Wien - LASK Linz kijken Rapid Wien - LASK Linz kijken Live Rapid Wien - LASK Linz stream Rapid Wien - LASK Linz Fox Sports Nabeschouwing Rapid Wien - LASK Linz Uitslag Rapid Wien - LASK Linz Statistieken Rapid Wien - LASK Linz Tipico Bundesliga 2019/2020 Rapid Wien - LASK Linz wedden Rapid Wien - LASK Linz gokken Rapid Wien - LASK Linz Unibet