Nabeschouwing Rapid Wien - Salzburg (2-0) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 24 februari 2019 - 17:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Rapid Wien het zondag 24 februari 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Salzburg (2-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rapid Wien en Salzburg is onder leiding van scheidsrechter Robert Schörgenhofer geëindigd in een 2-0 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor André Ramalho van Salzburg. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 55e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 65 minuten was het V. Berisha die Rapid Vienna op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Rapid Vienna via een goal van S. Schwab in de 81e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Rapid Wien.

Wedstrijdstatistieken Rapid Wien - Salzburg
Goals
2
0
Balbezit
42%
58%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
12
11
Schoten op doel
7
4
Aanvallen
101
133
Gevaarlijke aanvallen
49
86
Passes
393
541
Overtredingen
18
12
Buitenspel
2
2
Corners
3
7
Wissels
3
2
LIVE Rapid Wien - Salzburg 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Hofmann Rapid Vienna
40' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Martic Rapid Vienna
51' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor André Ramalho Salzburg
55' Tweede gele kaart Salzburg Tweede gele kaart voor André Ramalho Salzburg
57' Wissel Salzburg Wissel A. Vallci voor E. Mwepu Salzburg
61' Wissel Rapid Vienna Wissel D. Ljubicic voor M. Martic Rapid Vienna
63' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor S. Auer Rapid Vienna
65' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt V. Berisha met assist van B. Bolingoli Mbombo Rapid Vienna 1-0
67' Wissel Rapid Vienna Wissel A. Ivan voor P. Schobesberger Rapid Vienna
76' Wissel Salzburg Wissel E. Håland voor T. Minamino Salzburg
81' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt S. Schwab met assist van C. Knasmüllner Rapid Vienna 2-0
85' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor S. Schwab Rapid Vienna
85' Wissel Rapid Vienna Wissel A. Badji voor A. Pavlović Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Salzburg
Opstellingen Rapid Wien - Salzburg
De opstellingen van Rapid Wien en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Dietmar Didi Kühbauer
Wissels Rapid Wien
# Speler Pos.
21 Tobias Knoflach K
3 Mert Müldür V
23 Manuel Thurnwald V
97 Andrei Virgil Ivan M
39 Dejan Ljubicic M
10 Thomas Murg M
27 Aliou Badji A
Formatie 4-3-1-2
Coach Marco Rose
Voorbeschouwing Rapid Wien - Salzburg

Rapid Wien en Salzburg treffen elkaar in de 19e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Schörgenhofer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rapid Wien en Salzburg in de Tipico Bundesliga vond plaats op 23 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg. Op basis van de afgelopen 53 duels tussen beide teams is Salzburg favoriet. 26 keer wist de ploeg van Rapid Wien te winnen, tegenover 12 winstpartijen voor Rapid Wien. 15 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rapid Wien 12
Winst Salzburg 26
Gelijkspel 15
Totaal 53

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rapid Wien op een 8e positie staat, terwijl we Salzburg terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rapid Wien - Salzburg Opstelling Rapid Wien Opstelling Salzburg Live Rapid Wien - Salzburg Live Rapid Wien - Salzburg kijken Rapid Wien - Salzburg kijken Live Rapid Wien - Salzburg stream Rapid Wien - Salzburg Fox Sports Nabeschouwing Rapid Wien - Salzburg Uitslag Rapid Wien - Salzburg Statistieken Rapid Wien - Salzburg Tipico Bundesliga 2018/2019 Rapid Wien - Salzburg wedden Rapid Wien - Salzburg gokken Rapid Wien - Salzburg Unibet