Nabeschouwing Rapid Wien - Wacker Innsbruck (1-0) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 11 mei 2019 - 17:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Rapid Wien het zaterdag 11 mei 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wacker Innsbruck. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Wacker Innsbruck live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Wacker Innsbruck (1-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rapid Wien en Wacker Innsbruck is onder leiding van scheidsrechter Alexander Harkam geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door A. Badji, waarmee Rapid Vienna met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Rapid Wien dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Rapid Wien uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Rapid Wien - Wacker Innsbruck
Goals
1
0
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
20
7
Schoten op doel
8
3
Aanvallen
147
126
Gevaarlijke aanvallen
110
77
Passes
508
443
Overtredingen
16
7
Buitenspel
3
4
Corners
6
5
Wissels
3
3
LIVE Rapid Wien - Wacker Innsbruck 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Wacker Innsbruck teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
62' Wissel Rapid Vienna Wissel C. Knasmüllner voor D. Ljubicic Rapid Vienna
64' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt A. Badji Rapid Vienna 1-0
68' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Müldür voor S. Auer Rapid Vienna
69' Gele kaart Wacker Innsbruck Gele kaart voor R. Kerschbaum Wacker Innsbruck
70' Wissel Wacker Innsbruck Wissel M. Şatin voor B. Henning Wacker Innsbruck
74' Wissel Wacker Innsbruck Wissel A. Gründler voor C. Dieng Wacker Innsbruck
81' Wissel Rapid Vienna Wissel A. Pavlović voor A. Badji Rapid Vienna
86' Wissel Wacker Innsbruck Wissel S. Rakowitz voor M. Taferner Wacker Innsbruck
91' Gele kaart Wacker Innsbruck Gele kaart voor L. Hupfauf Wacker Innsbruck
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Wacker Innsbruck
Opstellingen Rapid Wien - Wacker Innsbruck
De opstellingen van Rapid Wien en Wacker Innsbruck zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wacker Innsbruck zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Wissels Wacker Innsbruck
# Speler Pos.
15 Hidajet Hankič K
18 Stefan Meusburger V
93 Alexander Gründler M
80 Murat Şatin M
21 Daniele Gabriele M
16 Christoph Freitag M
10 Stefan Rakowitz M
Voorbeschouwing Rapid Wien - Wacker Innsbruck

Rapid Wien en Wacker Innsbruck treffen elkaar in de 8e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexander Harkam en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rapid Wien en Wacker Innsbruck in de Tipico Bundesliga vond plaats op 6 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rapid Wien. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide ploegen is Rapid Wien favoriet. De thuisploeg wist 19 keer te winnen, terwijl Wacker Innsbruck slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rapid Wien 19
Winst Wacker Innsbruck 2
Gelijkspel 10
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rapid Wien op een 1e positie staat, terwijl we Wacker Innsbruck terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Rapid Wien - Wacker Innsbruck Opstelling Rapid Wien Opstelling Wacker Innsbruck Live Rapid Wien - Wacker Innsbruck Live Rapid Wien - Wacker Innsbruck kijken Rapid Wien - Wacker Innsbruck kijken Live Rapid Wien - Wacker Innsbruck stream Rapid Wien - Wacker Innsbruck Fox Sports Nabeschouwing Rapid Wien - Wacker Innsbruck Uitslag Rapid Wien - Wacker Innsbruck Statistieken Rapid Wien - Wacker Innsbruck Tipico Bundesliga 2018/2019 Rapid Wien - Wacker Innsbruck wedden Rapid Wien - Wacker Innsbruck gokken Rapid Wien - Wacker Innsbruck Unibet