Nabeschouwing Rapid Wien - Wattens (2-0) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 16 februari 2020 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Rapid Wien het zondag 16 februari 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wattens. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Wattens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Wattens (2-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rapid Wien en Wattens is onder leiding van scheidsrechter Markus Hameter geëindigd in een 2-0 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Rapid Vienna kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van M. Ullmann. Rapid Vienna vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Fountas op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Rapid Wien.

LIVE Rapid Wien - Wattens 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Wattens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt M. Ullmann met assist van S. Schwab Rapid Vienna 1-0
39' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor L. Grgic WSG Tirol
41' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt T. Fountas Rapid Vienna 2-0
42' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor S. Maierhofer WSG Tirol
46' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Sonnleitner voor C. Dibon Rapid Vienna
46' Wissel WSG Tirol Wissel D. Kovacec voor S. Santin WSG Tirol
47' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor I. Cabrera WSG Tirol
47' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor T. Murg Rapid Vienna
72' Wissel WSG Tirol Wissel F. Rieder voor B. Pranter WSG Tirol
72' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Kitagawa voor T. Murg Rapid Vienna
77' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor T. Petsos WSG Tirol
77' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor S. Grahovac Rapid Vienna
79' Wissel WSG Tirol Wissel M. Svoboda voor L. Grgic WSG Tirol
80' Wissel Rapid Vienna Wissel D. Petrovic voor S. Grahovac Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Wattens
Opstellingen Rapid Wien - Wattens
De opstellingen van Rapid Wien en Wattens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wattens zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rapid Wien - Wattens

Rapid Wien en Wattens treffen elkaar in de 19e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Markus Hameter en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rapid Wien en Wattens in de Tipico Bundesliga vond plaats op 21 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rapid Wien. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Rapid Wien favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Wattens slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rapid Wien 1
Winst Wattens 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rapid Wien op een 4e positie staat, terwijl we Wattens terugvinden op de 12e plaats.