Nabeschouwing Rheindorf Altach - Hartberg (6-1) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 16 december 2018 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Rheindorf Altach het zondag 16 december 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in CASHPOINT Arena in Altach.

Via de Rheindorf Altach - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rheindorf Altach - Hartberg (6-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rheindorf Altach en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Walter Altmann geëindigd in een 6-1 overwinning voor Rheindorf Altach. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door M. Fischer, waarmee Rheindorf Altach met 1-0 de leiding nam. Rheindorf Altach vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Gatt op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut wist Hartberg de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via C. Kröpfl.

A. Grbic zette Rheindorf Altach even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Walter Altmann toegekende penalty wist te benutten. Na 61 minuten spelen wist Rheindorf Altach via S. Nutz de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Walter Altmann. In de 70e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het A. Grbic die namens Rheindorf Altach het net wist te raken. Even later viel in de 78e minuut opnieuw een doelpunt. Het was E. Schreiner van Rheindorf Altach die de score op 5-1 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door C. Gebauer van Rheindorf Altach die daarmee in de 91e minuut de eindstand bepaalde: 6-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Walter Altmann bij een 6-1 eindstand in het voordeel van Rheindorf Altach.

LIVE Rheindorf Altach - Hartberg 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rheindorf Altach - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt M. Fischer met assist van C. Gebauer Rheindorf Altach 1-0
30' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor E. Schreiner Rheindorf Altach
40' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt J. Gatt met assist van C. Gebauer Rheindorf Altach 2-0
46' Wissel Hartberg Wissel C. Kröpfl voor F. Sittsam Hartberg
47' Doelpunt Hartberg Doelpunt C. Kröpfl Hartberg 2-1
50' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor J. Gatt Rheindorf Altach
53' Wissel Rheindorf Altach Wissel A. Grbic voor J. Gatt Rheindorf Altach
58' Penalty Rheindorf Altach Penalty A. Grbic Rheindorf Altach 3-1
61' Penalty Rheindorf Altach Penalty S. Nutz Rheindorf Altach
65' Wissel Hartberg Wissel F. Schubert voor M. Blauensteiner Hartberg
67' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor C. Kröpfl Hartberg
70' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt A. Grbic Rheindorf Altach 4-1
72' Wissel Rheindorf Altach Wissel B. Prokopič voor S. Nutz Rheindorf Altach
74' Wissel Hartberg Wissel T. Kainz voor D. Tadic Hartberg
78' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt E. Schreiner Rheindorf Altach 5-1
84' Wissel Rheindorf Altach Wissel V. Müller voor M. Fischer Rheindorf Altach
91' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt C. Gebauer met assist van A. Lienhart Rheindorf Altach 6-1
Video hoogtepunten en samenvatting Rheindorf Altach - Hartberg
Opstellingen Rheindorf Altach - Hartberg
De opstellingen van Rheindorf Altach en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rheindorf Altach gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.