Nabeschouwing Rheindorf Altach - Rapid Wien (2-2) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 4 november 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Rheindorf Altach het zondag 4 november 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in CASHPOINT Arena in Altach.

Via de Rheindorf Altach - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rheindorf Altach - Rapid Wien (2-2)

De Tipico Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Rheindorf Altach en Rapid Wien geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door M. Sonnleitner, waarmee Rapid Vienna met 0-1 de leiding nam. Rheindorf Altach kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Fischer, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 42e minuut zette T. Murg zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rapid Vienna de leiding in de wedstrijd nam.

Na 49 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Fischer de 2-2 maakte voor Rheindorf Altach.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Rheindorf Altach - Rapid Wien 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rheindorf Altach - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt M. Sonnleitner met assist van C. Knasmüllner Rapid Vienna 0-1
32' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt M. Fischer met assist van J. Gatt Rheindorf Altach 1-1
42' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt T. Murg met assist van C. Knasmüllner Rapid Vienna 1-2
45' Wissel Rheindorf Altach Wissel E. Karic voor E. Schreiner Rheindorf Altach
49' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt M. Fischer met assist van C. Gebauer Rheindorf Altach 2-2
61' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Müldür voor M. Barać Rapid Vienna
67' Wissel Rheindorf Altach Wissel K. Dobras voor J. Gatt Rheindorf Altach
73' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Martic Rapid Vienna
73' Wissel Rapid Vienna Wissel D. Alar voor A. Pavlović Rapid Vienna
80' Wissel Rapid Vienna Wissel D. Ljubicic voor C. Knasmüllner Rapid Vienna
87' Wissel Rheindorf Altach Wissel Sherko Kareem voor S. Nutz Rheindorf Altach
Video hoogtepunten en samenvatting Rheindorf Altach - Rapid Wien
Opstellingen Rheindorf Altach - Rapid Wien
De opstellingen van Rheindorf Altach en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rheindorf Altach gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.