Nabeschouwing Rheindorf Altach - Rapid Wien (0-3) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Rheindorf Altach het zaterdag 9 november 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in CASHPOINT Arena in Altach.

Via de Rheindorf Altach - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rheindorf Altach - Rapid Wien (0-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rheindorf Altach en Rapid Wien is onder leiding van scheidsrechter Markus Hameter geëindigd in een 0-3 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 11 minuten. S. Schwab maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Rapid Vienna vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Rapid Vienna vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Murg op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut volgde een derde treffer van Rapid Vienna, waarmee K. Arase zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na rust nam wat Rapid Vienna gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Markus Hameter, waardoor Rapid Wien dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rheindorf Altach - Rapid Wien 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rheindorf Altach - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor Anderson Rheindorf Altach
11' Penalty Rapid Vienna Penalty S. Schwab Rapid Vienna 0-1
12' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt T. Murg met assist van C. Knasmullner Rapid Vienna 0-2
35' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt K. Arase met assist van T. Murg Rapid Vienna 0-3
35' Wissel Rheindorf Altach Wissel S. Sam voor M. Maak Rheindorf Altach
36' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Hofmann voor C. Dibon Rapid Vienna
47' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Hofmann Rapid Vienna
66' Wissel Rapid Vienna Wissel P. Schobesberger voor T. Murg Rapid Vienna
73' Wissel Rheindorf Altach Wissel F. Jamnig voor J. Tartarotti Rheindorf Altach
74' Wissel Rheindorf Altach Wissel B. Gschweidl voor C. Gebauer Rheindorf Altach
77' Wissel Rapid Vienna Wissel D. Velimirovic voor C. Knasmullner Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting Rheindorf Altach - Rapid Wien
Opstellingen Rheindorf Altach - Rapid Wien
De opstellingen van Rheindorf Altach en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rheindorf Altach gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.