Nabeschouwing Rheindorf Altach - Salzburg (2-3) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 25 augustus 2018 - 17:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Rheindorf Altach het zaterdag 25 augustus 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in CASHPOINT Arena in Altach.

Via de Rheindorf Altach - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rheindorf Altach - Salzburg (2-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rheindorf Altach en Salzburg is onder leiding van scheidsrechter Walter Altmann geëindigd in een 2-3 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Salzburg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van S. Prevljak. Rheindorf Altach kwam in de 10e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Fischer, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 21e minuut zette S. Prevljak zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Salzburg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 58 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat K. Dobras de 2-2 maakte voor Rheindorf Altach. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Salzburg dat in de 83e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat X. Schlager de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Walter Altmann en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Salzburg.

Wedstrijdstatistieken Rheindorf Altach - Salzburg
Goals
2
3
Balbezit
31%
69%
Schoten totaal
5
15
Schoten op doel
2
7
Aanvallen
81
127
Gevaarlijke aanvallen
29
80
Passes
284
641
Overtredingen
14
10
Buitenspel
1
3
Corners
3
6
Wissels
3
3
LIVE Rheindorf Altach - Salzburg 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rheindorf Altach - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Salzburg Doelpunt S. Prevljak met assist van P. Daka Salzburg 0-1
10' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt M. Fischer Rheindorf Altach 1-1
21' Doelpunt Salzburg Doelpunt S. Prevljak met assist van X. Schlager Salzburg 1-2
58' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt K. Dobras met assist van J. Gatt Rheindorf Altach 2-2
62' Wissel Rheindorf Altach Wissel J. Aigner voor J. Gatt Rheindorf Altach
67' Wissel Salzburg Wissel M. Dabour voor P. Daka Salzburg
75' Wissel Rheindorf Altach Wissel V. Müller voor K. Dobras Rheindorf Altach
80' Wissel Rheindorf Altach Wissel B. Prokopič voor L. Ngwat-Mahop Rheindorf Altach
82' Wissel Salzburg Wissel R. Yabo voor S. Prevljak Salzburg
83' Doelpunt Salzburg Doelpunt X. Schlager met assist van T. Minamino Salzburg 2-3
86' Wissel Salzburg Wissel A. Haidara voor E. Mwepu Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Rheindorf Altach - Salzburg
Opstellingen Rheindorf Altach - Salzburg
De opstellingen van Rheindorf Altach en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rheindorf Altach gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 5-3-2
Wissels Rheindorf Altach
# Speler Pos.
1 Martin Kobras K
16 Emanuel Schreiner V
17 Valentino Müller M
28 Boris Prokopič M
11 Marco Meilinger M
25 Johannes Aigner A
15 Sherko Kareem Lateef Gubari A
Formatie 4-3-3
Wissels Salzburg
# Speler Pos.
33 Alexander Walke K
34 Marin Pongracic V
17 Andreas Ulmer V
37 Masaya Okugawa M
4 Amadou Haidara M
7 Reinhold Yabo M
9 Moanes Dabour A
Voorbeschouwing Rheindorf Altach - Salzburg

Rheindorf Altach en Salzburg treffen elkaar in de 5e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Walter Altmann en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rheindorf Altach en Salzburg in de Tipico Bundesliga vond plaats op 22 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Salzburg favoriet. 19 keer wist de ploeg van Rheindorf Altach te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Rheindorf Altach. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rheindorf Altach 4
Winst Salzburg 19
Gelijkspel 5
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rheindorf Altach op een 12e positie staat, terwijl we Salzburg terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Rheindorf Altach - Salzburg Opstelling Rheindorf Altach Opstelling Salzburg Live Rheindorf Altach - Salzburg Live Rheindorf Altach - Salzburg kijken Rheindorf Altach - Salzburg kijken Live Rheindorf Altach - Salzburg stream Rheindorf Altach - Salzburg Fox Sports Nabeschouwing Rheindorf Altach - Salzburg Uitslag Rheindorf Altach - Salzburg Statistieken Rheindorf Altach - Salzburg Tipico Bundesliga 2018/2019 Rheindorf Altach - Salzburg wedden Rheindorf Altach - Salzburg gokken Rheindorf Altach - Salzburg Unibet