Nabeschouwing Rheindorf Altach - Wattens (3-2) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 3 augustus 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Rheindorf Altach het zaterdag 3 augustus 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wattens. De wedstrijd wordt gespeeld in CASHPOINT Arena in Altach.

Via de Rheindorf Altach - Wattens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rheindorf Altach - Wattens (3-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rheindorf Altach en Wattens is onder leiding van scheidsrechter Gerhard Grobelnik geëindigd in een 3-2 overwinning voor Rheindorf Altach. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. WSG Tirol kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Z. Dedic. Rheindorf Altach kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Fischer, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 32e minuut zette S. Hager zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee WSG Tirol de leiding in de wedstrijd nam.

Na 41 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Berisha de 2-2 maakte voor Rheindorf Altach. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Rheindorf Altach dat in de 75e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Zwischenbrugger de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gerhard Grobelnik en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Rheindorf Altach.

LIVE Rheindorf Altach - Wattens 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rheindorf Altach - Wattens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt Z. Dedic met assist van F. Oswald WSG Tirol 0-1
12' Wissel WSG Tirol Wissel F. Adjei voor F. Buchacher WSG Tirol
24' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor S. Hager WSG Tirol
30' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt M. Fischer met assist van C. Gebauer Rheindorf Altach 1-1
32' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt S. Hager met assist van L. Grgic WSG Tirol 1-2
41' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt M. Berisha met assist van M. Fischer Rheindorf Altach 2-2
58' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor I. Cabrera WSG Tirol
58' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor M. Berisha Rheindorf Altach
62' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor D. Gugganig WSG Tirol
65' Wissel Rheindorf Altach Wissel F. Jamnig voor C. Gebauer Rheindorf Altach
66' Wissel WSG Tirol Wissel F. Rieder voor B. Pranter WSG Tirol
70' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor Anderson Rheindorf Altach
73' Wissel Rheindorf Altach Wissel A. Casar voor M. Fischer Rheindorf Altach
75' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt J. Zwischenbrugger met assist van M. Meilinger Rheindorf Altach 3-2
78' Wissel WSG Tirol Wissel M. Jurdik voor C. Walch WSG Tirol
88' Wissel Rheindorf Altach Wissel M. Maak voor M. Meilinger Rheindorf Altach
Video hoogtepunten en samenvatting Rheindorf Altach - Wattens
Opstellingen Rheindorf Altach - Wattens
De opstellingen van Rheindorf Altach en Wattens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rheindorf Altach gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Wattens zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.