Nabeschouwing Salzburg - Admira (5-0) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 25 augustus 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Salzburg het zondag 25 augustus 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Admira. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - Admira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Admira (5-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Salzburg en Admira is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 5-0 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 22 minuten. Hwang Hee-Chan maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Salzburg vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Salzburg vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Hwang Hee-Chan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 28e minuut volgde een derde treffer van Salzburg, waarmee E. B. Haland zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Salzburg geen gas terug, waardoor in de 71e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van P. Daka. In de 80e minuut werd de stand op 5-0 gezet na een benutte penalty van Salzburg speler S. Koita.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Harald Lechner en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Salzburg.

LIVE Salzburg - Admira 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Admira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Andre Ramalho Salzburg
22' Gele kaart Admira Gele kaart voor B. Cmiljanic Admira
22' Penalty Salzburg Penalty Hwang Hee-Chan Salzburg 1-0
25' Doelpunt Salzburg Doelpunt Hwang Hee-Chan met assist van T. Minamino Salzburg 2-0
28' Doelpunt Salzburg Doelpunt E. B. Haland met assist van A. Bernede Salzburg 3-0
62' Wissel Salzburg Wissel S. Koita voor Hwang Hee-Chan Salzburg
63' Wissel Salzburg Wissel P. Daka voor D. Szoboszlai Salzburg
64' Wissel Admira Wissel D. Toth voor S. Bakis Admira
68' Wissel Admira Wissel E. Hoffer voor B. Cmiljanic Admira
71' Doelpunt Salzburg Doelpunt P. Daka met assist van A. Ulmer Salzburg 4-0
75' Wissel Salzburg Wissel M. Ashimeru voor T. Minamino Salzburg
80' Penalty Salzburg Penalty S. Koita Salzburg 5-0
83' Wissel Admira Wissel W. Vorsager voor M. Maier Admira
84' Gele kaart Admira Gele kaart voor F. Menig Admira
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Admira
Opstellingen Salzburg - Admira
De opstellingen van Salzburg en Admira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Admira zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.