Nabeschouwing Salzburg - Austria Wien (4-1) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 28 september 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Salzburg het zaterdag 28 september 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Austria Wien (4-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Salzburg en Austria Wien is onder leiding van scheidsrechter Alexander Harkam geëindigd in een 4-1 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van A. Vallci zette Austria Wien op een 0-1 voorsprong in de 2e minuut van de wedstrijd. Salzburg kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Ashimeru, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 43e minuut zette S. Koita zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Salzburg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 55 minuten werd de voorsprong voor Salzburg vergroot nadat M. Okugawa de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 79e minuut wist S. Koita namens Salzburg de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alexander Harkam en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Salzburg.

LIVE Salzburg - Austria Wien 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Eigen doelpunt Austria Wien Eigen doelpunt A. Vallci Austria Wien 0-1
25' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor C. Cavlan Austria Wien
35' Doelpunt Salzburg Doelpunt M. Ashimeru met assist van S. Koita Salzburg 1-1
41' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor J. Jeggo Austria Wien
43' Doelpunt Salzburg Doelpunt S. Koita met assist van M. Okugawa Salzburg 2-1
46' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor P. Farkas Salzburg
48' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor D. Prokop Austria Wien
55' Doelpunt Salzburg Doelpunt M. Okugawa Salzburg 3-1
60' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor A. Grunwald Austria Wien
62' Wissel Austria Wien Wissel M. Sax voor D. Prokop Austria Wien
68' Wissel Salzburg Wissel Hwang Hee-Chan voor S. Prevljak Salzburg
68' Wissel Salzburg Wissel A. Ulmer voor M. Pongracic Salzburg
70' Wissel Austria Wien Wissel B. Edomwonyi voor C. Monschein Austria Wien
79' Doelpunt Salzburg Doelpunt S. Koita Salzburg 4-1
80' Wissel Austria Wien Wissel J. Handl voor E. Palmer-Brown Austria Wien
81' Wissel Salzburg Wissel P. Daka voor M. Wober Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Austria Wien
Opstellingen Salzburg - Austria Wien
De opstellingen van Salzburg en Austria Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Austria Wien zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.