Nabeschouwing Salzburg - LASK Linz (2-3) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Vrijdag 14 februari 2020 - 19:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Salzburg het vrijdag 14 februari 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen LASK Linz. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - LASK Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - LASK Linz (2-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Salzburg en LASK Linz is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 2-3 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door D. Frieser, waarmee LASK Linz met 0-1 de leiding nam. LASK Linz vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Holland op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut wist Salzburg de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Okugawa.

Na 56 minuten werd de voorsprong voor LASK Linz vergroot nadat D. Frieser de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Salzburg dat in de 81e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat E. Mwepu de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Harald Lechner en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van LASK Linz.

LIVE Salzburg - LASK Linz 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - LASK Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt LASK Linz Doelpunt D. Frieser LASK Linz 0-1
21' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Andre Ramalho Salzburg
25' Doelpunt LASK Linz Doelpunt J. Holland met assist van P. Michorl LASK Linz 0-2
35' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor E. Mwepu Salzburg
40' Doelpunt Salzburg Doelpunt M. Okugawa met assist van Z. Junuzovic Salzburg 1-2
41' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor J. Holland LASK Linz
52' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor P. Filipovic LASK Linz
56' Doelpunt LASK Linz Doelpunt D. Frieser met assist van M. Raguz LASK Linz 1-3
59' Wissel Salzburg Wissel M. Berisha voor P. Farkas Salzburg
61' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor P. Wiesinger LASK Linz
64' Wissel LASK Linz Wissel M. Potzmann voor P. Filipovic LASK Linz
65' Wissel LASK Linz Wissel H. Balic voor D. Frieser LASK Linz
65' Wissel Salzburg Wissel D. Szoboszlai voor Andre Ramalho Salzburg
72' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor M. Wober Salzburg
78' Wissel Salzburg Wissel S. Koita voor P. Daka Salzburg
79' Wissel LASK Linz Wissel J. Klauss voor M. Raguz LASK Linz
81' Doelpunt Salzburg Doelpunt E. Mwepu met assist van A. Ulmer Salzburg 2-3
83' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor R. Ranftl LASK Linz
86' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor H. Balic LASK Linz
90' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Marsch J. Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - LASK Linz
Opstellingen Salzburg - LASK Linz
De opstellingen van Salzburg en LASK Linz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en LASK Linz zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.