Nabeschouwing Salzburg - Mattersburg (2-1) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 4 november 2018 - 14:30 uur



In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Salzburg het zondag 4 november 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Mattersburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - Mattersburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Mattersburg (2-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Salzburg en Mattersburg is onder leiding van scheidsrechter Rene Eisner geëindigd in een 2-1 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door J. Onguéné, waarmee Salzburg met 1-0 de leiding nam. Mattersburg kwam in de 87e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Kvasina, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut zette H. Wolf zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Salzburg de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rene Eisner, waardoor Salzburg dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Salzburg - Mattersburg
Goals
2
1
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
25
5
Schoten op doel
10
1
Aanvallen
129
113
Gevaarlijke aanvallen
104
35
Passes
527
280
Overtredingen
10
11
Buitenspel
3
2
Corners
12
1
Wissels
3
3
LIVE Salzburg - Mattersburg 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Mattersburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
60' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor Jano Mattersburg
61' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor A. Ulmer Salzburg
63' Wissel Mattersburg Wissel A. Höller voor B. Varga Mattersburg
68' Wissel Salzburg Wissel S. Prevljak voor T. Minamino Salzburg
68' Wissel Salzburg Wissel D. Szoboszlai voor X. Schlager Salzburg
69' Doelpunt Salzburg Doelpunt J. Onguéné met assist van A. Haidara Salzburg 1-0
70' Wissel Mattersburg Wissel M. Pusic voor P. Prosenik Mattersburg
78' Wissel Mattersburg Wissel M. Kvasina voor Jano Mattersburg
83' Wissel Salzburg Wissel F. Gulbrandsen voor M. Dabour Salzburg
87' Doelpunt Mattersburg Doelpunt M. Kvasina met assist van A. Höller Mattersburg 1-1
92' Doelpunt Salzburg Doelpunt H. Wolf Salzburg 2-1
92' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor H. Wolf Salzburg
94' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor F. Gulbrandsen Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Mattersburg
Opstellingen Salzburg - Mattersburg
De opstellingen van Salzburg en Mattersburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Mattersburg zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Marco Rose
Wissels Salzburg
# Speler Pos.
31 Carlos Miguel Coronel K
27 Mahamadou Dembele V
14 Dominik Szoboszlai M
45 Enock Mwepu M
11 Smail Prevljak A
21 Fredrik Gulbrandsen A
20 Patson Daka A
Formatie 3-4-3
Coach Klaus Schmidt
Wissels Mattersburg
# Speler Pos.
22 Manuel Salaba K
15 Michael Lercher V
8 Alois Höller V
20 Michael Perlak M
33 Patrick Bürger A
19 Martin Pusic A
9 Marko Kvasina A
Voorbeschouwing Salzburg - Mattersburg

Salzburg en Mattersburg treffen elkaar in de 13e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rene Eisner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Salzburg en Mattersburg in de Tipico Bundesliga vond plaats op 4 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg. Op basis van de afgelopen 45 duels tussen beide ploegen is Salzburg favoriet. De thuisploeg wist 30 keer te winnen, terwijl Mattersburg slechts 10 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Salzburg 30
Winst Mattersburg 10
Gelijkspel 5
Totaal 45

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salzburg op een 1e positie staat, terwijl we Mattersburg terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Salzburg - Mattersburg Opstelling Salzburg Opstelling Mattersburg Live Salzburg - Mattersburg Live Salzburg - Mattersburg kijken Salzburg - Mattersburg kijken Live Salzburg - Mattersburg stream Salzburg - Mattersburg Fox Sports Nabeschouwing Salzburg - Mattersburg Uitslag Salzburg - Mattersburg Statistieken Salzburg - Mattersburg Tipico Bundesliga 2018/2019 Salzburg - Mattersburg wedden Salzburg - Mattersburg gokken Salzburg - Mattersburg Unibet