Nabeschouwing Salzburg - Rheindorf Altach (1-0) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 2 december 2018 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Salzburg het zondag 2 december 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Rheindorf Altach. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - Rheindorf Altach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Rheindorf Altach (1-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Salzburg en Rheindorf Altach is onder leiding van scheidsrechter Alexander Harkam geëindigd in een 1-0 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door T. Minamino, waarmee Salzburg met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Rheindorf Altach dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Salzburg.

LIVE Salzburg - Rheindorf Altach 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Rheindorf Altach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Salzburg Doelpunt T. Minamino met assist van André Ramalho Salzburg 1-0
36' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor V. Müller Rheindorf Altach
64' Wissel Rheindorf Altach Wissel S. Piesinger voor J. Gatt Rheindorf Altach
67' Wissel Salzburg Wissel H. Wolf voor S. Prevljak Salzburg
72' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor E. Karic Rheindorf Altach
74' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor André Ramalho Salzburg
79' Wissel Rheindorf Altach Wissel Sherko Kareem voor V. Müller Rheindorf Altach
82' Wissel Salzburg Wissel D. Szoboszlai voor E. Mwepu Salzburg
88' Wissel Salzburg Wissel F. Gulbrandsen voor M. Dabour Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Rheindorf Altach
Opstellingen Salzburg - Rheindorf Altach
De opstellingen van Salzburg en Rheindorf Altach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rheindorf Altach zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Salzburg - Rheindorf Altach

Salzburg en Rheindorf Altach treffen elkaar in de 16e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexander Harkam en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Salzburg en Rheindorf Altach in de Tipico Bundesliga vond plaats op 25 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide ploegen is Salzburg favoriet. De thuisploeg wist 20 keer te winnen, terwijl Rheindorf Altach slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Salzburg 20
Winst Rheindorf Altach 4
Gelijkspel 5
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salzburg op een 1e positie staat, terwijl we Rheindorf Altach terugvinden op de 11e plaats.