Nabeschouwing Salzburg - Rheindorf Altach (6-0) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 5 oktober 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Salzburg het zaterdag 5 oktober 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rheindorf Altach. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - Rheindorf Altach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Rheindorf Altach (6-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Salzburg en Rheindorf Altach is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 6-0 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Salzburg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van S. Koita. Salzburg vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Daka op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 24e minuut volgde een derde treffer van Salzburg, waarmee P. Daka zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Salzburg kreeg een penalty toegewezen in de 53e minuut, die werd genomen door M. Ashimeru. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 3-0 op het scorebord bleef staan. Ook na de derde treffer nam Salzburg geen gas terug, waardoor in de 59e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van P. Daka. De vijfde treffer van Salzburg viel in de 81e minuut en kwam op naam te staan van S. Prevljak. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 86e minuut was het Salzburg dat via Hwang Hee-Chan de stand op 6-0 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Harald Lechner bij een 6-0 eindstand in het voordeel van Salzburg, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Salzburg - Rheindorf Altach 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Rheindorf Altach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Salzburg Doelpunt S. Koita met assist van M. Camara Salzburg 1-0
11' Doelpunt Salzburg Doelpunt P. Daka met assist van M. Ashimeru Salzburg 2-0
15' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor M. Fischer Rheindorf Altach
24' Doelpunt Salzburg Doelpunt P. Daka met assist van P. Farkas Salzburg 3-0
52' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor M. Thurnwald Rheindorf Altach
53' Penalty gemist Salzburg Penalty gemist M. Ashimeru Salzburg
56' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor P. Farkas Salzburg
59' Doelpunt Salzburg Doelpunt P. Daka met assist van M. Okugawa Salzburg 4-0
60' Wissel Salzburg Wissel S. Prevljak voor P. Daka Salzburg
69' Wissel Rheindorf Altach Wissel F. Jamnig voor J. Tartarotti Rheindorf Altach
70' Wissel Salzburg Wissel Hwang Hee-Chan voor J. Onguene Salzburg
79' Wissel Rheindorf Altach Wissel S. O. Gwet voor M. Fischer Rheindorf Altach
79' Wissel Salzburg Wissel Z. Junuzovic voor S. Koita Salzburg
81' Doelpunt Salzburg Doelpunt S. Prevljak met assist van P. Farkas Salzburg 5-0
86' Doelpunt Salzburg Doelpunt Hwang Hee-Chan Salzburg 6-0
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Rheindorf Altach
Opstellingen Salzburg - Rheindorf Altach
De opstellingen van Salzburg en Rheindorf Altach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Rheindorf Altach zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.