Nabeschouwing Salzburg - Wacker Innsbruck (1-1) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 20 oktober 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Salzburg het zaterdag 20 oktober 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wacker Innsbruck. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - Wacker Innsbruck live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Wacker Innsbruck (1-1)

De Tipico Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Salzburg en Wacker Innsbruck geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door Z. Junuzović, waarmee Salzburg met 1-0 de leiding nam. Wacker Innsbruck kwam na 73 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van C. Dieng, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Salzburg - Wacker Innsbruck 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Wacker Innsbruck teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Gele kaart Wacker Innsbruck Gele kaart voor R. Kerschbaum Wacker Innsbruck
65' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Z. Junuzović Salzburg
66' Wissel Salzburg Wissel P. Daka voor F. Gulbrandsen Salzburg
71' Doelpunt Salzburg Doelpunt Z. Junuzović Salzburg 1-0
73' Doelpunt Wacker Innsbruck Doelpunt C. Dieng met assist van M. Harrer Wacker Innsbruck 1-1
75' Wissel Salzburg Wissel H. Wolf voor R. Yabo Salzburg
76' Gele kaart Wacker Innsbruck Gele kaart voor C. Dieng Wacker Innsbruck
82' Wissel Wacker Innsbruck Wissel C. Freitag voor M. Harrer Wacker Innsbruck
88' Wissel Wacker Innsbruck Wissel D. Baumgartner voor R. Kerschbaum Wacker Innsbruck
90' Wissel Wacker Innsbruck Wissel S. Rakowitz voor Z. Dedič Wacker Innsbruck
95' Gele kaart Wacker Innsbruck Gele kaart voor H. Hankič Wacker Innsbruck
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Wacker Innsbruck
Opstellingen Salzburg - Wacker Innsbruck
De opstellingen van Salzburg en Wacker Innsbruck zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Wacker Innsbruck zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Salzburg - Wacker Innsbruck

Salzburg en Wacker Innsbruck treffen elkaar in de 11e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harald Lechner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Salzburg en Wacker Innsbruck in de Tipico Bundesliga vond plaats op 29 maart 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Salzburg favoriet. De thuisploeg wist 18 keer te winnen, terwijl Wacker Innsbruck slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Salzburg 18
Winst Wacker Innsbruck 5
Gelijkspel 5
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salzburg op een 1e positie staat, terwijl we Wacker Innsbruck terugvinden op de 10e plaats.