Nabeschouwing St. Pölten - Admira (2-2) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 16 februari 2020 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt St. Pölten het zondag 16 februari 2020 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Admira. De wedstrijd wordt gespeeld in NV ARENA in St. Pölten.

Via de St. Pölten - Admira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Pölten - Admira (2-2)

De Tipico Bundesliga 2019/2020 wedstrijd tussen St. Pölten en Admira geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door D. Hofbauer, waarmee St. Pölten met 1-0 de leiding nam. St. Pölten vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Pak Kwang-Ryong op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut wist Admira de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Bakis.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Admira nadat R. Kerschbaum in de 91e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE St. Pölten - Admira 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Pölten - Admira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel St. Pölten Wissel D. Hofbauer voor N. Gorzel St. Pölten
54' Doelpunt St. Pölten Doelpunt D. Hofbauer St. Pölten 1-0
58' Wissel Admira Wissel J. Kim voor D. Starkl Admira
61' Doelpunt St. Pölten Doelpunt Pak Kwang-Ryong St. Pölten 2-0
62' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor A. Carius St. Pölten
66' Wissel Admira Wissel E. Hoffer voor M. Pink Admira
71' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor C. Messerer St. Pölten
74' Wissel St. Pölten Wissel N. Meister voor A. Carius St. Pölten
75' Gele kaart Admira Gele kaart voor J. Scherzer Admira
77' Doelpunt Admira Doelpunt S. Bakis Admira 2-1
80' Wissel St. Pölten Wissel L. Meisl voor R. Ljubicic St. Pölten
91' Doelpunt Admira Doelpunt R. Kerschbaum met assist van M. Pavelic Admira 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting St. Pölten - Admira
Opstellingen St. Pölten - Admira
De opstellingen van St. Pölten en Admira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Pölten gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Admira zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.