Nabeschouwing St. Pölten - Austria Wien (0-0) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 25 augustus 2018 - 17:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt St. Pölten het zaterdag 25 augustus 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in NV ARENA in St. Pölten.

Via de St. Pölten - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Pölten - Austria Wien (0-0)

De Tipico Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen St. Pölten en Austria Wien geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren St. Pölten en Austria Wien gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Austria Wien kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken St. Pölten - Austria Wien
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
11
11
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
128
136
Gevaarlijke aanvallen
61
94
Passes
348
476
Overtredingen
12
13
Buitenspel
6
2
Corners
0
6
Wissels
2
2
LIVE St. Pölten - Austria Wien 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Pölten - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor S. Ingolitsch St. Pölten
60' Wissel St. Pölten Wissel T. Fountas voor D. Luxbacher St. Pölten
60' Wissel Austria Wien Wissel A. Turgeman voor C. Monschein Austria Wien
76' Wissel Austria Wien Wissel D. Prokop voor T. Ebner Austria Wien
82' Wissel St. Pölten Wissel Issiaka Ouédraogo voor R. Gartler St. Pölten
83' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor C. Cuevas Austria Wien
91' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor D. Prokop Austria Wien
Video hoogtepunten en samenvatting St. Pölten - Austria Wien
Opstellingen St. Pölten - Austria Wien
De opstellingen van St. Pölten en Austria Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Pölten gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Austria Wien zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Dietmar Didi Kühbauer
Wissels St. Pölten
# Speler Pos.
32 Thomas Vollnhofer K
21 Patrick Puchegger V
14 Husein Balic M
20 Daniel Schütz M
39 Robert Ljubicic M
33 Issiaka Ouédraogo A
9 Taxiarchis Fountas A
Formatie 3-4-1-2
Coach Thomas Letsch
Wissels Austria Wien
# Speler Pos.
13 Ivan Lucic K
25 Thomas Salamon V
16 Dominik Prokop M
5 Vesel Demaku M
11 Lucas Henrique Ferreira Venuto M
26 Alon Turgeman A
39 Manprit Sarkaria A
Voorbeschouwing St. Pölten - Austria Wien

St. Pölten en Austria Wien treffen elkaar in de 5e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Pölten en Austria Wien in de Tipico Bundesliga vond plaats op 20 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Pölten. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel St. Pölten als Austria Wien wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst St. Pölten 4
Winst Austria Wien 4
Gelijkspel 0
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Pölten op een 2e positie staat, terwijl we Austria Wien terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
St. Pölten - Austria Wien Opstelling St. Pölten Opstelling Austria Wien Live St. Pölten - Austria Wien Live St. Pölten - Austria Wien kijken St. Pölten - Austria Wien kijken Live St. Pölten - Austria Wien stream St. Pölten - Austria Wien Fox Sports Nabeschouwing St. Pölten - Austria Wien Uitslag St. Pölten - Austria Wien Statistieken St. Pölten - Austria Wien Tipico Bundesliga 2018/2019 St. Pölten - Austria Wien wedden St. Pölten - Austria Wien gokken St. Pölten - Austria Wien Unibet