Nabeschouwing St. Pölten - Hartberg (1-3) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 1 september 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt St. Pölten het zondag 1 september 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in NV ARENA in St. Pölten.

Via de St. Pölten - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Pölten - Hartberg (1-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen St. Pölten en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Julian Weinberger geëindigd in een 1-3 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Hartberg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van S. Rakowitz. Hartberg vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Rakowitz op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van Hartberg, waarmee D. Tadic zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

D. Luxbacher zette St. Pölten even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Julian Weinberger toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Hartberg.

LIVE St. Pölten - Hartberg 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Pölten - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Hartberg Doelpunt S. Rakowitz met assist van C. Klem Hartberg 0-1
15' Doelpunt Hartberg Doelpunt S. Rakowitz met assist van T. Ostrak Hartberg 0-2
22' Wissel St. Pölten Wissel L. Meisl voor D. Petrovic St. Pölten
46' Wissel St. Pölten Wissel M. Haas voor N. Steiner St. Pölten
53' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor R. Gartler St. Pölten
55' Wissel Hartberg Wissel T. Kainz voor B. Nimaga Hartberg
61' Wissel Hartberg Wissel J. Dossou voor T. Ostrak Hartberg
68' Doelpunt Hartberg Doelpunt D. Tadic met assist van A. Lienhart Hartberg 0-3
69' Wissel Hartberg Wissel L. Gabbichler voor S. Rakowitz Hartberg
71' Wissel St. Pölten Wissel D. Schutz voor R. Gartler St. Pölten
71' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor S. Ingolitsch St. Pölten
75' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor R. Swete Hartberg
75' Penalty St. Pölten Penalty D. Luxbacher St. Pölten 1-3
85' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor A. Lienhart Hartberg
87' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor R. Rep Hartberg
90' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor J. Dossou Hartberg
Video hoogtepunten en samenvatting St. Pölten - Hartberg
Opstellingen St. Pölten - Hartberg
De opstellingen van St. Pölten en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Pölten gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.