Nabeschouwing St. Pölten - Hartberg (3-0) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt St. Pölten het zaterdag 22 september 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in NV ARENA in St. Pölten.

Via de St. Pölten - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Pölten - Hartberg (3-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen St. Pölten en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Christopher Jäger geëindigd in een 3-0 overwinning voor St. Pölten. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Huber in de 38e minuut, waardoor Hartberg met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 39e minuut voor dat St. Pölten via R. Gartler op 1-0 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep St. Pölten via een goal van R. Gartler in de 54e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 94e minuut volgde een derde treffer van St. Pölten, waarmee Issiaka Ouédraogo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christopher Jäger, waardoor St. Pölten dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE St. Pölten - Hartberg 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Pölten - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor R. Mišlov St. Pölten
30' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Y. Diarra Hartberg
38' Rode kaart Hartberg Rode kaart voor M. Huber Hartberg
39' Penalty St. Pölten Penalty R. Gartler St. Pölten 1-0
45' Wissel Hartberg Wissel S. Rasswalder voor D. Tadic Hartberg
54' Wissel Hartberg Wissel F. Schubert voor T. Kainz Hartberg
54' Doelpunt St. Pölten Doelpunt R. Gartler St. Pölten 2-0
58' Wissel St. Pölten Wissel Issiaka Ouédraogo voor R. Gartler St. Pölten
71' Wissel Hartberg Wissel C. Kröpfl voor F. Flecker Hartberg
77' Wissel St. Pölten Wissel H. Balic voor Pak Kwang-Ryong St. Pölten
81' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor M. Haas St. Pölten
83' Wissel St. Pölten Wissel D. Luxbacher voor R. Ljubicic St. Pölten
94' Doelpunt St. Pölten Doelpunt Issiaka Ouédraogo St. Pölten 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting St. Pölten - Hartberg
Opstellingen St. Pölten - Hartberg
De opstellingen van St. Pölten en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Pölten gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.