Nabeschouwing St. Pölten - Salzburg (0-6) || Tipico Bundesliga

Zaterdag 17 augustus 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga neemt St. Pölten het zaterdag 17 augustus 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in NV Arena in St. Pölten.

Via de St. Pölten - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Pölten - Salzburg (0-6)

Het Tipico Bundesliga duel tussen St. Pölten en Salzburg is onder leiding van scheidsrechter Dieter Muckenhammer geëindigd in een 0-6 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door E. B. Haland, waarmee Salzburg met 0-1 de leiding nam. Salzburg vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Hwang Hee-Chan op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut volgde een derde treffer van Salzburg, waarmee E. B. Haland zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Salzburg geen gas terug, waardoor in de 53e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van T. Minamino. De 0-5 voor Salzburg volgde even later in de 55e minuut nadat A. Ulmer namens zijn team opnieuw wist te scoren. Na 57 minuten werd D. Schutz van St. Pölten met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 69e minuut was het Salzburg dat via S. Koita de stand op 0-6 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Dieter Muckenhammer en eindigde de wedstrijd dus met een 0-6 stand in het voordeel van Salzburg, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

Wedstrijdstatistieken St. Pölten - Salzburg
Balbezit
40%
60%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
6
24
Schoten op doel
3
12
Aanvallen
93
121
Gevaarlijke aanvallen
62
107
Passes
313
466
Overtredingen
17
11
Buitenspel
2
1
Corners
6
6
Wissels
3
3
LIVE St. Pölten - Salzburg 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Pölten - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor D. Szoboszlai Salzburg
10' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor A. Bernede Salzburg
26' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor S. Ingolitsch St. Pölten
30' Doelpunt Salzburg Doelpunt E. B. Haland met assist van Hwang Hee-Chan Salzburg 0-1
38' Doelpunt Salzburg Doelpunt Hwang Hee-Chan met assist van D. Szoboszlai Salzburg 0-2
39' Wissel St. Pölten Wissel R. Gartler voor Luan St. Pölten
47' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor M. Rasner St. Pölten
50' Doelpunt Salzburg Doelpunt E. B. Haland met assist van Z. Junuzovic Salzburg 0-3
53' Doelpunt Salzburg Doelpunt T. Minamino met assist van E. B. Haland Salzburg 0-4
54' Wissel St. Pölten Wissel D. Schutz voor M. Rasner St. Pölten
55' Doelpunt Salzburg Doelpunt A. Ulmer met assist van D. Szoboszlai Salzburg 0-5
57' Rode kaart St. Pölten Rode kaart voor D. Schutz St. Pölten
59' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor R. Gartler St. Pölten
62' Wissel Salzburg Wissel S. Koita voor E. B. Haland Salzburg
66' Wissel Salzburg Wissel M. Ashimeru voor T. Minamino Salzburg
69' Doelpunt Salzburg Doelpunt S. Koita met assist van Hwang Hee-Chan Salzburg 0-6
71' Wissel St. Pölten Wissel G. Davies voor M. Haas St. Pölten
77' Wissel Salzburg Wissel A. Vallci voor A. Bernede Salzburg
Opstellingen St. Pölten - Salzburg
De opstellingen van St. Pölten en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Pölten gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Alexander Schmidt
Formatie 4-4-2
Coach Jesse Marsch
Wissels Salzburg
# Speler Pos.
23 Philipp Köhn K
5 Albert Vallci V
25 Patrick Farkas V
45 Enock Mwepu M
4 Majeed Ashimeru M
20 Patson Daka A
7 Sekou Koita A
Voorbeschouwing St. Pölten - Salzburg

St. Pölten en Salzburg treffen elkaar in de 4e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dieter Muckenhammer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat St. Pölten en Salzburg elkaar treffen in de Tipico Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst St. Pölten 0
Winst Salzburg 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Pölten op een 11e positie staat, terwijl we Salzburg terugvinden op de 1e plaats.

Tags
St. Pölten - Salzburg Opstelling St. Pölten Opstelling Salzburg Live St. Pölten - Salzburg Live St. Pölten - Salzburg kijken St. Pölten - Salzburg kijken Live St. Pölten - Salzburg stream St. Pölten - Salzburg Fox Sports Nabeschouwing St. Pölten - Salzburg Uitslag St. Pölten - Salzburg Statistieken St. Pölten - Salzburg Tipico Bundesliga 2019/2020 St. Pölten - Salzburg wedden St. Pölten - Salzburg gokken St. Pölten - Salzburg Unibet