Nabeschouwing St. Pölten - Sturm Graz (0-1) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 5 mei 2019 - 14:30 uur



In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt St. Pölten het zondag 5 mei 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in NV ARENA in St. Pölten.

Via de St. Pölten - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Pölten - Sturm Graz (0-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen St. Pölten en Sturm Graz is onder leiding van scheidsrechter Dieter Muckenhammer geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Sturm Graz kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van M. Pink. In de 31e minuut moest F. Koch van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Dieter Muckenhammer een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Sturm Graz verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Sturm Graz.

Wedstrijdstatistieken St. Pölten - Sturm Graz
Balbezit
63%
37%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
4
4
Schoten totaal
26
4
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
152
107
Gevaarlijke aanvallen
114
50
Passes
520
306
Overtredingen
15
9
Buitenspel
0
2
Corners
8
3
Wissels
3
3
LIVE St. Pölten - Sturm Graz 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Pölten - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt M. Pink Sturm Graz 0-1
8' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor S. Ingolitsch St. Pölten
24' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor H. Balic St. Pölten
31' Rode kaart Sturm Graz Rode kaart voor F. Koch Sturm Graz
41' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor S. Hierländer Sturm Graz
46' Wissel Sturm Graz Wissel I. Ljubic voor P. Huspek Sturm Graz
46' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor J. Jantscher Sturm Graz
57' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor M. Rasner St. Pölten
60' Wissel St. Pölten Wissel D. Schütz voor M. Ambichl St. Pölten
65' Wissel Sturm Graz Wissel E. Friday voor M. Pink Sturm Graz
68' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor D. Schütz St. Pölten
69' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor E. Friday Sturm Graz
76' Wissel St. Pölten Wissel A. Vucenovic voor D. Luxbacher St. Pölten
88' Wissel Sturm Graz Wissel L. Grozurek voor E. Friday Sturm Graz
90' Wissel St. Pölten Wissel D. Drescher voor M. Rasner St. Pölten
91' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor L. Grozurek Sturm Graz
Video hoogtepunten en samenvatting St. Pölten - Sturm Graz
Opstellingen St. Pölten - Sturm Graz
De opstellingen van St. Pölten en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Pölten gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 3-4-3
Wissels St. Pölten
# Speler Pos.
32 Thomas Vollnhofer K
29 Daniel Drescher V
20 Daniel Schütz M
38 M
27 Eldis Bajrami M
18 Roko Mišlov M
13 Alexandar Vucenovic A
Formatie 4-1-4-1
Voorbeschouwing St. Pölten - Sturm Graz

St. Pölten en Sturm Graz treffen elkaar in de 7e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dieter Muckenhammer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Pölten en Sturm Graz in de Tipico Bundesliga vond plaats op 31 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Pölten. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Sturm Graz favoriet. 6 keer wist de ploeg van St. Pölten te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor St. Pölten. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst St. Pölten 4
Winst Sturm Graz 6
Gelijkspel 1
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Pölten op een 6e positie staat, terwijl we Sturm Graz terugvinden op de 4e plaats.

Tags
St. Pölten - Sturm Graz Opstelling St. Pölten Opstelling Sturm Graz Live St. Pölten - Sturm Graz Live St. Pölten - Sturm Graz kijken St. Pölten - Sturm Graz kijken Live St. Pölten - Sturm Graz stream St. Pölten - Sturm Graz Fox Sports Nabeschouwing St. Pölten - Sturm Graz Uitslag St. Pölten - Sturm Graz Statistieken St. Pölten - Sturm Graz Tipico Bundesliga 2018/2019 St. Pölten - Sturm Graz wedden St. Pölten - Sturm Graz gokken St. Pölten - Sturm Graz Unibet