Nabeschouwing St. Pölten - Wacker Innsbruck (2-0) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 25 november 2018 - 14:30 uur



In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt St. Pölten het zondag 25 november 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Wacker Innsbruck. De wedstrijd wordt gespeeld in NV ARENA in St. Pölten.

Via de St. Pölten - Wacker Innsbruck live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Pölten - Wacker Innsbruck (2-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen St. Pölten en Wacker Innsbruck is onder leiding van scheidsrechter Julian Weinberger geëindigd in een 2-0 overwinning voor St. Pölten. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 82e minuut door T. Fountas, waarmee St. Pölten met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist St. Pölten opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het R. Ljubicic die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor St. Pölten.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor St. Pölten.

Wedstrijdstatistieken St. Pölten - Wacker Innsbruck
Goals
2
0
Balbezit
44%
56%
Schoten totaal
9
7
Schoten op doel
2
1
Passes
396
497
Overtredingen
20
12
Buitenspel
8
1
Corners
3
5
LIVE St. Pölten - Wacker Innsbruck 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Pölten - Wacker Innsbruck teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
56' Wissel St. Pölten Wissel E. Bajrami voor S. Ingolitsch St. Pölten
74' Wissel Wacker Innsbruck Wissel B. Henning voor C. Dieng Wacker Innsbruck
76' Wissel St. Pölten Wissel H. Balic voor D. Luxbacher St. Pölten
80' Wissel St. Pölten Wissel T. Fountas voor M. Haas St. Pölten
81' Wissel Wacker Innsbruck Wissel D. Gabriele voor P. Eler Wacker Innsbruck
82' Doelpunt St. Pölten Doelpunt T. Fountas met assist van R. Ljubicic St. Pölten 1-0
85' Wissel Wacker Innsbruck Wissel D. Baumgartner voor M. Maranda Wacker Innsbruck
90' Doelpunt St. Pölten Doelpunt R. Ljubicic met assist van H. Balic St. Pölten 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting St. Pölten - Wacker Innsbruck
Opstellingen St. Pölten - Wacker Innsbruck
De opstellingen van St. Pölten en Wacker Innsbruck zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Pölten gaat aantreden in een 3-3-1-3 formatie en Wacker Innsbruck zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-3-1-3
Coach
Wissels St. Pölten
# Speler Pos.
32 Thomas Vollnhofer K
16 Osarenren Okungbowa M
9 Taxiarchis Fountas M
27 Eldis Bajrami M
14 Husein Balic M
20 Daniel Schütz M
33 Issiaka Ouédraogo A
Formatie 3-4-3
Coach
Basiselftal Wacker Innsbruck
# Speler Pos.
1 Christopher Knett K
18 Stefan Meusburger V
13 Matthias Maak V
50 Manuel Maranda V
27 Albert Vallci V
14 Lukas Hupfauf M
16 Christoph Freitag M
11 Martin Harrer M
30 Cheikhou Dieng M
29 İlkay Durmuş M
7 Patrik Eler A
Wissels Wacker Innsbruck
# Speler Pos.
25 Lukas Wedl K
19 Florian Buchacher V
20 Dominik Baumgartner V
24 Atsushi Zaizen M
6 Brian Henning M
21 Daniele Gabriele M
23 Florian Rieder M
Voorbeschouwing St. Pölten - Wacker Innsbruck

St. Pölten en Wacker Innsbruck treffen elkaar in de 15e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Julian Weinberger en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Pölten en Wacker Innsbruck in de Tipico Bundesliga vond plaats op 18 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Pölten. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is St. Pölten favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Wacker Innsbruck slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst St. Pölten 1
Winst Wacker Innsbruck 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Pölten op een 4e positie staat, terwijl we Wacker Innsbruck terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
St. Pölten - Wacker Innsbruck Opstelling St. Pölten Opstelling Wacker Innsbruck Live St. Pölten - Wacker Innsbruck Live St. Pölten - Wacker Innsbruck kijken St. Pölten - Wacker Innsbruck kijken Live St. Pölten - Wacker Innsbruck stream St. Pölten - Wacker Innsbruck Fox Sports Nabeschouwing St. Pölten - Wacker Innsbruck Uitslag St. Pölten - Wacker Innsbruck Statistieken St. Pölten - Wacker Innsbruck Tipico Bundesliga 2018/2019 St. Pölten - Wacker Innsbruck wedden St. Pölten - Wacker Innsbruck gokken St. Pölten - Wacker Innsbruck Unibet