Nabeschouwing St. Pölten - Wolfsberger AC (0-4) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 1 maart 2020 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt St. Pölten het zondag 1 maart 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wolfsberger AC. De wedstrijd wordt gespeeld in NV ARENA in St. Pölten.

Via de St. Pölten - Wolfsberger AC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Pölten - Wolfsberger AC (0-4)

Het Tipico Bundesliga duel tussen St. Pölten en Wolfsberger AC is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 0-4 overwinning voor Wolfsberger AC. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door M. Liendl, waarmee Wolfsberger AC met 0-1 de leiding nam. Wolfsberger AC vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Weissman op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut moest St. Pölten verder met een man minder nadat C. Klarer een rode kaart had gekregen.

M. Liendl zette Wolfsberger AC even later op 0-3 nadat hij een door scheidsrechter Harald Lechner toegekende penalty wist te benutten. Ook na de derde treffer nam Wolfsberger AC geen gas terug, waardoor in de 94e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van R. Schmid.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Wolfsberger AC.

LIVE St. Pölten - Wolfsberger AC 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Pölten - Wolfsberger AC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt M. Liendl met assist van L. Schmitz Wolfsberger AC 0-1
32' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor D. Luxbacher St. Pölten
46' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor A. Schmidt Wolfsberger AC
49' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor G. Davies St. Pölten
52' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor A. Muhamedbegovic St. Pölten
66' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt S. Weissman met assist van R. Schmid Wolfsberger AC 0-2
68' Wissel St. Pölten Wissel S. Stangl voor S. Ingolitsch St. Pölten
72' Wissel St. Pölten Wissel N. Gorzel voor D. Hofbauer St. Pölten
73' Rode kaart St. Pölten Rode kaart voor C. Klarer St. Pölten
74' Penalty Wolfsberger AC Penalty M. Liendl Wolfsberger AC 0-3
78' Wissel Wolfsberger AC Wissel C. Wernitznig voor L. Schmitz Wolfsberger AC
81' Wissel Wolfsberger AC Wissel C. Dieng voor A. Schmidt Wolfsberger AC
81' Wissel St. Pölten Wissel L. Meisl voor C. Burke St. Pölten
86' Wissel Wolfsberger AC Wissel S. Sprangler voor M. Jojic Wolfsberger AC
94' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt R. Schmid met assist van S. Sprangler Wolfsberger AC 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting St. Pölten - Wolfsberger AC
Opstellingen St. Pölten - Wolfsberger AC
De opstellingen van St. Pölten en Wolfsberger AC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Pölten gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Wolfsberger AC zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.