Nabeschouwing St. Pölten - Wolfsberger AC (4-3) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 29 juli 2018 - 17:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt St. Pölten het zondag 29 juli 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wolfsberger AC. De wedstrijd wordt gespeeld in NV ARENA in St. Pölten.

Via de St. Pölten - Wolfsberger AC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Pölten - Wolfsberger AC (4-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen St. Pölten en Wolfsberger AC is onder leiding van scheidsrechter Robert Schörgenhofer geëindigd in een 4-3 overwinning voor St. Pölten. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken St. Pölten - Wolfsberger AC
Goals
4
3
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
19
20
Schoten op doel
9
6
Aanvallen
45
69
Gevaarlijke aanvallen
25
31
Passes
296
413
Overtredingen
18
18
Buitenspel
0
2
Corners
5
3
Wissels
3
2
LIVE St. Pölten - Wolfsberger AC 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Pölten - Wolfsberger AC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting St. Pölten - Wolfsberger AC
Opstellingen St. Pölten - Wolfsberger AC
De opstellingen van St. Pölten en Wolfsberger AC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Pölten gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Wolfsberger AC zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Dietmar Didi Kühbauer
Formatie 4-1-3-2
Coach Christian Ilzer
Wissels Wolfsberger AC
# Speler Pos.
1 Christian Dobnik K
14 Stefan Gölles V
15 Nemanja Rnić V
17 Joshua Steiger M
11 Saša Jovanović M
16 Mario Leitgeb M
9 Bernd Gschweidl A
Voorbeschouwing St. Pölten - Wolfsberger AC

St. Pölten en Wolfsberger AC treffen elkaar in de 1e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Schörgenhofer en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Tipico Bundesliga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen St. Pölten en Wolfsberger AC in de Tipico Bundesliga vond plaats op 5 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolfsberger AC. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Wolfsberger AC favoriet. 4 keer wist de ploeg van St. Pölten te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor St. Pölten. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst St. Pölten 1
Winst Wolfsberger AC 4
Gelijkspel 3
Totaal 8

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
St. Pölten - Wolfsberger AC Opstelling St. Pölten Opstelling Wolfsberger AC Live St. Pölten - Wolfsberger AC Live St. Pölten - Wolfsberger AC kijken St. Pölten - Wolfsberger AC kijken Live St. Pölten - Wolfsberger AC stream St. Pölten - Wolfsberger AC Fox Sports Nabeschouwing St. Pölten - Wolfsberger AC Uitslag St. Pölten - Wolfsberger AC Statistieken St. Pölten - Wolfsberger AC Tipico Bundesliga 2018/2019 St. Pölten - Wolfsberger AC wedden St. Pölten - Wolfsberger AC gokken St. Pölten - Wolfsberger AC Unibet